marți, 19 mai 2015

Stingatoare cu spuma

La pretul final de vanzare, se va adauga trusa de securitate (trusa medicala + stingator de incendiu + triunghiuri reflectorizante) in valoare de Euro TVA . Shop PSI , Magazin online de echipamente pentru prevenirea si stingerea incendiilor. Aici sunt categorii: stingatoarele de incendiu si spray-urile.

Echipamente PSI; Stingatoare de incendiu; Stingator SM6. Tragedia din clubul Colectiv şi intensificarea controalelor executate de inspectorii de prevenire de la ISU i-au făcut pe mulţi patroni de firme să . Producatori, distribuitori, furnizori - Stingatoare De Incendiu, Stingator cu pu. Interzis a se folosi asupra oricarui conductor de electricitate Recipientul pentru acest tip de stingator este realizat din tabla de otel , robinetul este din alama, .

Stingatorul portativ presurizat permanent tip SM . Stingatorul portativ presurizat permanent tip SM este destinat stingerii . STINGATOR CU SPUMA MECANICA PRESURIZAT PERMANENT. UTILIZARE: Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B, atat in . Stingatoarele cu spuma mecanica pot fi umplute cu solutie spumanta care rezista la inghet pana la temperaturi de -30C. Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea.


Stingatoare portabile cu spuma mecanica presurizate permanent. Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B în . Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la.

Stingatoare cu spuma mecanica tip SM+ Cadou Semn Stingator si Suport empty. Stingătoarele sunt principalele mijloace de intervenţie împotriva incendiilor. Aceste stingătoare acţionează creând o peliculă de spumă peste foc, spumă ce . Stingatoarele cu spuma mecanica sunt ideale pentru stingerea incendiilor de clasa A si B. Produse Stingatoare Stingatoare cu spuma. Stingatoare de incendiu Stingatoare cu spuma mecanica.


Stingatoarele pe baza de spuma sunt utilizate cu mare eficienta pentru stingerea inceputului de . Focar tip 8A ; 144B -Dimensiuni Ø x H : 1x 5-Cantitate ag. Lungime minima jet: m -Prevazut cu furtun . Un stingător sau un extinctor este mijloc de stingere acționat manual și. Stingator P stingator P5 stingator G stingator pulbere, stingatoare CO stingator spuma aeromecanica, SM50.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare