marți, 12 mai 2015

Spalatorie auto cu fise preturi

Calculator Pret - Spalatorie Auto Automata Pret: Calculati-va costurile si profitul unei Spalatorii Auto Automate cu Fise, Self Service JetPOINT. EHRLE, Spălătorie Auto, Spalatorie Auto, Spalatorieauto, Spălătorie Auto Self Service,. SUnt mai multe tipuri de astfel de spalatorii, fie spalatorie cu pistol cu jet, unde bagi fisa, .

Sistemele pentru spalatorii auto self service EHRLE m m m m sunt produse în. Aparatură cu un raport calitate-preţ avantajos, uºor de manevrat, fiabil, . Home Noutăţi Utilajul pentru spălătorii auto cu fisa cu o singură pistă Ehrle SmartWash a fost premiat la cea de-a 19-a ediţie a Targului International Petrol . Aici o fisa la jet wash costa lei si sunt disponibile boxe.

Blue Wash din Floresti ofera servicii de self wash la pretul de lei jetul de 4 . Spatiu comercial,birouri,spalatorie auto. Vand sau schimb linie automata de spalatorie auto . Clădire P+Etaje Spălătorie Auto Fast-food Pizza Cafenea. Spălătorie auto self service a piste programe de spălat.


Prezentare sistem spalare : ▻ Sistemul este conceput pentru spalare exterioara ( cu operatori sau fara ) a autovehiculelor, intr-un timp limitat si consumuri . Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în. La OMV preţul unei fise de minute este lei, la Lukoil pentru minute. Pentru interior cel mai ieftin aspirator auto + pachet de servetele cu silicon.

Spalatorie Auto Self-Service lei, Iași. See more of Simply Clean Iasi Spalatorie Auto self - service by logging into Facebook. Spalatorie auto self service Ehrle CarWash second hand pentru piste de.


Pretul include tehnica de spalare completa pentru piste de . Boxa de spalare auto neacoperita spalatorie autowash ROTONDA. Spalatorie auto self service cu jetoane fise . Discutie despre Spalatorie auto self service (proiect); Locatie - Bucuresti din. Daca esti ca si mine, adica semi-obsedat ca masina ta sa fie aproape tot timpul curata, atunci spalatul ei poate deveni o problema, atat de timp . SPALATORII AUTO SELF SERVICE – CU JETOANE. Pretul de pornire a unei instalatii IDROSELF de spalare . Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana,.


Cerere pentru eliberarea autorizatiei de mediu;; Fisa de prezentare si . Construcţia unei spălătorii auto cu cinci-şase posturi poate ajunge la 30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare