joi, 21 mai 2015

Voluntariat cantina saracilor bucuresti

Serviciul cantine sociale deţine pe teritoriul Municipiului Bucureşti 6. Pot beneficia de serviciile Cantinei Centrale de Ajutor Social Bucureşti . Pentru a vedea care centre şi cantine sociale din România .

Cantine sociale - Cantinele de ajutor social sunt un adevarat sprijin pentru persoanele fara. Cantina Multumesc este locul unde, din noiembrie 201 oamenii vin pentru a primi ajutor la problemele despre care ne povestesc cu glas temator. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a sfinţit sâmbătă, septembrie 201 Cantina socială Sfânta Parascheva . Universităţii Bucureşti şi stimularea acestora în activităţi de voluntariat.

Sub egida săptămânii voluntariatului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector în parteneriat cu Pro Vobis . După cum unii dintre voi ştiu, în unele sâmbete gătesc, alături de alţi voluntari, la cantina socială Ominis din Bucureşti. Voluntar în campania Ştirilor TVR „Ajută România! Sunt mii de oameni săraci şi bolnavi în Capitală care depind de hrana distribuită de Primarie în cele cinci cantine sociale. Astfel,s-a constatat că în Bucureşti nu există suficiente servicii de tipul. Cantina sociala “Viata in Isus Hristos” din orasul Calan a luat fiinta in anul 1999.


Cantina dispune de personal specializat: doua bucatarese, lucrator social si asistent social, fiind implicati si voluntari. Programul o masa calda Bucuresti incepe de sambata,. Adresa Cantina Sociala din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS: .

Rodica Cojan Directorul Cantinei de Ajutor Social. Viata unui om este o lunga cursa cu obstacole. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, . Fundația “Sfântul Sava de la Buzău” a deschis o cantină. Personalul de la bucătărie lucrează voluntar încă de la începutul activității Fundației.


Cantina Socială din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS este situată pe strada Turnu Măgurele, nr. Persoanele care vor să ajute prin voluntariat şi donatii sunt rugate să trimită. Cosmina are de ani și s-a mutat în București acum câteva luni, din Cluj-Napoca. Ideea de a oferi o masă caldă pentru oamenii săraci i-a venit Cosminei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare