marți, 26 mai 2015

Biserica sf pantelimon ploiesti

Pagina Oficiala a Bisericii Sfantul Pantelimon din Ploiesti. Biserica Sfantul Pantelimon din Ploiesti. Piatra de temelie a actualei biserici, a fost pusa in timpul Preotului Ene Dumitrescu, fost protopop al Ploestiului in anul .

Biserica Sfântul Pantelimon din Ploiești este așezată pe strada Democrației, nr. Pantelimon Ploiesti-Prohodul Domnului Iisus. Nicolae Pantelimon September 201 12:35. Cel Ce Te-ai înălţat pe Cruce de bunăvoie, poporului Tău celui nou numit cu .

Mare Mucenic Pantelimon si Intrarea Maicii Domnului in Biserica Ploiesti, Prahova date de contact, adresa, localizare, parohia si alte detalii va stau . Gratis ruta Strada Oborului, Bereasca, Ploieşti, Prahova, România - Biserica Sf. Pantelimon, Ploieşti, Prahova, România, harta rutiera, calculator pentru alte rute . Pantelimon este situata in partea de sud a orasului Ploiesti. Dupa marturia monahului Petre Pavlov, in Lacasurile Sfinte din Judetul Prahova aici a . Pantelimon Ploieşti, (PH) - Pe locul actualului lăcaş, a existat o biserica din lemn, ridicată la 176 cu hramul Sf.


Parintele Petre Buldan ne-a vorbit si despre modul in care este sarbatorit hramul la biserica 'Sf. Pantelimon', din Ploiesti: 'Sarbatoarea . Mai multe detalii despre aceasta biserica ne-a oferit parintele Petre Buldan, parohul Bisericii 'Sf.

Biserica Sfintii Voievozi, Biserica Sfintii Voievozi din Ploiesti, Biserica Sf. Sud are ca vecină Parohia „Sfântul Pantelimon”, la nord Parohia „Maica . Astfel în Ploieşti ACUM cea mai veche biserică (ORTODOXĂ) este Biserica. Biserica Sfântul Pantelimon HraSfântul Pantelimon Strada . Biserica Sfantul Pantelimon este situata in partea sudica a orasului Ploiesti, pe strada Democratiei nr. Accesați Biserica Sfântul Pantelimon - La mai 19a fost numit paroh la Biserica Sf.


Pantelimon din Ploieşti, implicându-se, de asemenea, cu osârdie şi . Sfântul Mare Mucenic şi Tămăduitor Pantelimon. Cunoscut şi iubit sfint al Bisericii lui Hristos, Sfântul Pantelimon este pomenit pe data de iulie. Domnia sa a inceput demersuri pentru reconstruirea bisericii manastirii, asigurand si.


Este situata pe soseaua Bucuresti-Ploiesti-Brasov la km cu ramificatie la. Grigore Ghica inchina manastirea Spitalului Sf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare