miercuri, 13 mai 2015

Tura vura versuri

Ce mai Tura Vura, sa cantam impreuna un cantecel pentru copii! Este cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume. Spune lucruri neadevărate şi încearcă să-i păcălească pe cei mici cu poveşti în care nu .

Pentru voi copii dar si pentru parinti,am adaugat azi, cantecul de iarna Tura vura, o melodie pentru copii foarte frumos ,cantat de formatia . Cantec pentru copii Gasca Zurli - Tura Vura pe muzicapentrucopii. Copiii vor ajuta Gasca si Tura Vura va suferi cea mai mare infrangere din. Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan si este produs de AA Records.

Versuri: Zboara, zboara vrajimaturica Nu te mai gandi ca tu esti mica, mica mica Iti pun fusta si cercei si-apoi zboara, si-apoi zboara unde vrei Tura vura d. GASCA ZURLI - TURA VURA Downloa mp album, video, versuri, lyrcis, song, audio , melodie , free , versuri , lyrics , song , vitan club , net . Description : Ce mai tura vura sa cantam impreuna un cantecel pentru copii versuri sunt o vrajitoare talen ta ta ta ta ta ta cant ca o vacuta rasfatata sunt foarte . Cu toții ştiu versurile, coregrafia, iar filmarea de pe a adunat până. Tura Vura se va confrunta, ca întotdeauna, cu o sală protejată de Zâna Bună. O avem cu noi şi pe Zâna Bună, dar şi o vrăjitoare Tura-Vura”. Cântă, se joacă “clopoţel”, fredonează versuri gen: “Ini-mini-maini-mo, vreau să fiu un. Le spunem pe scenă că Tura Vura a mâncat la micul dejun doar cartofi . Gasca Zurli suntem noi - Zdranganel, Clopotel, Truli, Fetita Zurli, Tanti Prezentatoarea, Tura Vura, Zana Buna.


Greşind şi uşa, ce mai tura-vura, A nimerit în pat la o vecină! Deci, uite unde duce băutura… “ GEORGE PETRONE. Tura Vura ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea.


Muzica şi orchestraţia Cornel Sorian, versurile pentru cântecele originale sunt . Cu toţii stiu versurile, mişcările, iar filmarea de pe a adunat până. Tura Vura se va confrunta, ca întotdeauna, cu o sală protejată de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare