vineri, 29 septembrie 2017

Agroland

Agroland va ofera spre vanzare pui de o zi, pui de carne, curca, gasca, rata sau furaje si nutreturi concentrate. Va oferim accesorii pentru cresterea pasarilor si animalelor in gospodarii, produse pentru gradina si livada, hrana pentru animale de companie . Antreprenorul Horia Cardoş a dezvoltat afacerea Agrolan cea mai mare reţea de magazine pentru micii fermieri. Compania Agrolan deţinută de antreprenorul Horia Cardoş şi care distribuie furaje, pui de-o zi sau seminţe, a început să vândă în retailul . Agroland vrea ca în acest proiect să fie implicaţi 1de fermieri, care să aibă 4-5. Agroland vine în întâmpinarea crescătorilor de păsări, cu rase hibride adaptate perfect creşterii în sistem gospodăresc, dar şi cu . Prin programul lansat recent de Agrolan vor fi recrutați între și 1de fermieri din întreaga țară care vor dori să crească în fermele . Agroland Romania subscribed to a channel month ago.


Agroland - Cei mai buni pui de o zi, cele mai bune furaje.

Vrei sa te angajezi la Agroland Business System SRL? Firma AGROLAND se ocupă cu producția și distribuirea de mașini agricole. Principalele piețe de desfacere sunt țările Europei de Vest, cum ar fi Germania, . It gave us a great pleasure to introduce our Co.


Agro Land for Agricultural Manufacturing being part of EL-Naggar Group specialized in growing,producing . Le-am spus tuturor de unde i-am luat si tare ma tem ca o sa vina cu furcile la usa mea, pt ca anul acesta Agroland o da in bara, rau de tot! Agroland Equipment Supplies will close at noon on December 2 2015. We will resume regular Winter Schedule hours on Monday, January 4th, 2016.


See who you know at Agrolan leverage your professional network, and get hired. Agroland – Puiul Rusitic și pentru care compania a decis să colaboreze cu micii . Compania Agrolan deţinută de antreprenorul timișorean Horia Cardoş, care dtribuie furaje, pui de-o zi sau seminţe, a început să vândă în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare