luni, 18 septembrie 2017

Cu ce intinzi aluatul

Sul neted de lemn, cu care se întinde și se subțiază foaia de aluat pentru plăcintă, tăiței etc. Cum sa intinzi aluatul de pizza cand esti Happy :)) cu Pharrell. Ca sa intinzi aluatul de tarte, inainte de a-l pune in tava, trebuie sa incepi pe o suprafata cat mai curata.

Il poti rula pe masa, insa ar fi si mai . E reteta de baza pentru un aluatul de paine, dar se potriveste si la. Ce-mi place tare mult la aluatul de tarte (dulci sau sarate) e ca il poti face in. Daca e prea rece nu poti sa il intinzi si foaia de aluat se va rupe, daca nu s-a racit .

Pentru a obtine aluaturi bune, cu coca fragedă, făina din care se. Pentru ca aluaturile fragede sa se intinda usor si sa nu se lipeasca de . Sucitorul de lemn pentru intins aluatul poate fi foarte bine inlocuit cu o sticla curata, umpluta cu apa si pudrata cu faina. Daca se pune in ea apa calda, aluatul va . Intinzi aluatul subtire, de 4-mm grosime, pe tava. Ungi aluatul cu suc de rosii si ardei sau pasta de rosii sau pasta de rosii si ardei, diluata in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare