miercuri, 20 septembrie 2017

Urban invest splendor residence

URBAN SA BUCURESTI - SUCURSALA BRASOV - CUI 180400- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, . URBAN SA BUCURESTI - SUCURSALA BRASOV cui 18040067.

Firma SC Urban SA, in care actionar majoritar este Teodor Gabriel Florescu,. Brasov, Pitesti, platforma industriala Mioveni devin rapid prazi . Deseuri - colectare, valorificare: Date de contact, Harta, Orar de functionare. Solicitare modificare a orarului de colectare a gunoiului pe strada.

Pe strada Postăvaruiui colectarea gunoiului se face . Precizam ca activitatea de salubrizare a municipiului Brasov a fost concesionata firmei Urban SA pentru o perioada de opt ani, iar in urma contractului va fi . Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Braşov au participat la concursul URBAN SA de precolectare a deşeurilor reciclabile. Brasov, Calarasi, Ilfov, Valcea si au sustinut actiunea cu peste 55saci si peste 7perechi de . Splendor Residence este un cartier de vile cu aproximativ 2de apartamente, cu spațiu generos pentru fiecare, locuri de joacă, zone verzi de relaxare, . Splendor Residence este visul nostru împlinit. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui vis.


Suntem mulțumiți de tot ceea ce s-a realizat, . Splendor Residence este amplasat intr-o zona linistita, bine comunicata, cu spatii mari deschise si fara cladiri inalte.

Rares Dumitrescu, locatar Splendor Residence. Lider Imobiliar recomanda Splendor Residence. Splendor Residence, un proiect cu clienti fericiti. Splendor Residence Brasov - Brasov - 20- 2. Sistem termoizolant componente DUO - Tencuiala var-ciment MPI-- investitor - Urban Invest - Urban . Coldwell Banker Alpin va propune un apartament situat in cartierul rezidential Splendor Residence ( Urban Invest) un cartier nou, foarte linistit , cu spatii verzi, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare