miercuri, 13 septembrie 2017

Vopsea care se aplica direct pe rugina

Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, degresate, iar pe suprafete vopsite se va indeparta in prealabil vopseaua decojita. Vopsea Hammerite pentru metal (un produs Akzo Nobel). Suprafata ruginita a metalului (fier, otel) nu mai necesita aplicarea .

Email pentru metal, direct pe RUGINA se aplica direct pe rugina previne aparitia ruginii nu necesita grunduire ,. Brunox-ul este o chestie transparenta care in de ore se face un negru mat. Peste acesta suprafata se poate aplica direct vopseaua auto la . Avantaje: utilizat și ca grund pentru metal; se aplică direct pe suprafeţele ruginite, fără utilizarea unui grund cu proprietăţi anticorozive; inhibă rugina şi previne .

Comanda online Vopsea Oskar direct Rugina pe traget. Vopsea Oskar pentru metal, se poate aplica direct pe rugina. Vopseaua pentru metal HAMMERITE - poate fi aplicat direct pe suprafete ruginite fara a fi nevoie utilizarea unui grund sau strat de fond - economisind timp . Email special pentru metal, se aplica direct pe rugina fara a necesita grunduirea si previne aparitia ruginii. Este disponibil in culori, in ambalaje la L si 5 . VOPSEA EMAIL PENTRU METAL DIRECT PE RUGINA 0. FERNOVUS – VOPSEAUA CARE SE APLICĂ DIRECT PE RUGINĂ , ÎN.


FERNOVUS se aplică pe metalul brut sau vopsit, pe tablă zincată bine degresată, . TESSAROL Direct este o vopsea strat final cu protecţie anticorozivă pentru decorarea şi protejarea suprafeţelor din metal şi oţel.

Spre deosebire de alte vopsele pentru metal conventionale, Hammerite poate fi aplicat direct pe suprafetele ruginite. Vopsea lucioasă destinată aplicării directe pe rugină, fără utilizarea unui grund. Acum ani l-am vopsit cu bronz, insa rugina a reaparut.


Vopsea pentru suprafeţe metalice, cu uscare rapidă, grund şi vopsea într-un singur produs, aplicabilă şi direct pe rugină. Hammerite Thinner şi spălaţi cu apă curată. Se aplică cu pensula, cu rola sau prin pulverizare, la o temperatură cuprinsă între 8°C.


Pentru că am tot scris de bricolaj, oamenii de la Vopseaua Oskar. Am vazut ca se aplica si pe rugina direct. HAMMERITE – DIRECT PE RUGINĂTM – este un produs AKZO NOBEL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare