vineri, 29 septembrie 2017

Perete despartitor sticla pret

Click to enlarge image perete-sticla-securizata-01. Click to enlarge image perete-sticla-securizata-02. Click to enlarge image perete-sticla-securizata-03. Home Produse si servicii Pereti de sticla securizata.


Prin compartimentari cu pereti despartitori si usi din sticla securizata puteti separa anumite incaperi, reusind sa pastrati senzatia de spatiu si sa mentineti . Amenajari din Sticla - efectuam transport si montaj sticla colorata, mobilier sticla, balustrade sticla, usi sticla, pereti sticla, in toata tara. FATADA STICLA, VITRINA STICLA, PERETE GEAM SECURIZAT, PERETE DESPARTITOR STICLA,. COMPARTIMENTARE CU STICLA SECURIZATA 1. Pereti sticla despartitori cu usi glisante sau batante pentru interior si exterior la un pret ieftin. Partitii sticla securizata de 1 mm cu sisteme de prindere din . Modelele sablare paravane dus din sticla securizata de mm. Pereti despartitori sticla pret exprimat pe metru patrat pentru sticla de 8mm grosime si sisteme . Cabine dus; Placare Sticla, Oglinda; Sticla Securizata;Pereti sticla.


Alege dintr-o gama diversa de pereti din sticla, care pot include si usi interior sticla. Executam inclusiv pereti mobili si pereti despartitori pentru toalete. Compartimentari sticla spatii comeciale, birouri.


Pereti despartitori sticla, pereti sticla securizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare