vineri, 29 septembrie 2017

Echivalenta becuri led

In acest sens am pregatit un tabel de echivalenta, astfel incat sa alegeti becul LED in functie de necesarul de iluminare dorit. Puterea echivalentă a becului incandescent. Care este prima întrebare care îţi vine în minte când cumperi un bec economic sau un bec cu led?


După întrebarea legată de reducerea facturii . Gama completa de becuri LED disponibile pe soclu E2E1GGde la. Becurile LED au un preţ ridicat, unul de W ajungând la circa de lei. Echivalentul cu LED al becului clasic de 1W costă spre de lei.

TIP, Putere, Intensitate luminoasa, Echivalent bulb incandescent, Dimensiune. Bec incandescent - 220V AC, W, 2lm, -,. Comparatii intre becul incandescent, economic i LED. Am facut un tabel de echivalente, in functe de nivelul de LUMENI si WATT, implicit si.


M-am folosit de diferite situri ce omercializeaza LED-uri. Bec LED 15W - Magazinul de Leduri va ofera o gama larga de. In cazul becurilor LED directionale (tip spot), trebuie avut in vedere si intensitatea luminoasa, respectiv unghiul faciculului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare