luni, 18 decembrie 2017

Ce face presostatul

Un presostat reprezinta un mecanism proiectat pentru a initia o conexiune electrica atunci cand o anumita canitate de presiune este plasata pe . Presostatul este in esenta un intrerupator electro mecanic.

Controlul automat al intrării şi al nivelului apei în maşină, se face cu regulatorul de nivel, sau . Presostatele electronice reprezinta cele mai comune componente de control a fluidelor sau a gazelor. Unul dintre elementele de siguranta din cadrul unui sistem de alimentare cu apa este, fara doar si poate, presostatul.

Firele sunt legate gresit in presostatul hidroforului;; Hidroforul nu face presiune pana la presiunea de oprire setata la presostat;; Presostatul . Efectuarea verificarilor privind presiunea . Pagini similarePresostatul electronic este creat pentru automatizarea operaţiunilor de pornire si. Presostatul opreste functionarea pompei in cazul in care detecteaza lipsa . Un presostat electronic reprezinta un comutator de presiune, care inchide un contact electric atunci cand valoarea presiunii a atins un nivel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare