marți, 26 decembrie 2017

Erbicide pentru porumb buctril

Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate. Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele . Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si porumb.

Erbicid Buctril Universal EC, postemergent, combate buruieni dicotiledonate anuale, perene, grau, porumb, Bayer. Erbicid Buctril Universal L - pentru grau si porumb. Combate buruienile cu frunza lata anuale si perene.


Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele de aplicare recomandate.

Buctril Universal litru prezinta actiune . Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si . Erbicid pentru porumb si grau Buctril Universal - Erbicid Buctril Universal Bayer 1L pentru porumb si grau Utilizare conform omologare: grau, porumb Contine . Erbicid Buctril Universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor perene. Aceste erbicide se administreaza cand porumbul are 4-frunze iar pirul si. Erbicid Buctril Universal Bayer 5L pentru porumb si grau, pret pe litru mai mic, oferta de pret 20Ecoplant Galati. Am cumparat deja 9l de Buctril,porumbul are deja sase-sapte frunze.


Prima pagină Produse Campania de primăvară . Pagini similaremai 20- Erbicidele recomandate de ALCEDO pentru erbicidarea.

Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele de. GLYPHOGAN 4SL, este un erbicid total, neselectiv, nerezidual, . Buctril Universal este un erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor cu frunza lata din culturile de grau si porumb. Cele mai bune erbicide la prețuri fără concurență. Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele de aplicare . Buctril Universal prezintă acţiune sistemică şi de contact, cu eficacita-.


Sorghum halepense la porumb, erbicide pentru combatere. Buctril universal, erbicidare PORUMB si GRAU cu BUCTRIL, fisa tehnologica buctril, cat costa . Erbicid pelicular selectiv pentru floarea soarelui si porumb । । । =।. Buctril Universal preZintā spiculete atunci cand este aplicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare