miercuri, 20 decembrie 2017

Stickere personalizate pret

Accesati AICI formularul pentru a lansa o cerere de stickere personalizate. Pretul pe bucata scade cu cat numarul de bucati solicitate este mai mare. Decoratiuni, Tricouri personalizate, Wall stickers, Print, Stickere.

Culori extraordinare – rezistente in timp – personalizare dusa la extrem. Poti avea etichete-stickere in diverse forme, mate sau lucioase! Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț.


Personalizare etichete autocolante la cel mai mic preț de pe piață.

Etichete pe carton, pentru haine, cu coduri de bare, autoadezive. Tabel preturi imprimare etichete autocolante:. Tabel preturi Autocolante decupate pe contur: . Productie stickere PVC autoadezive personalizate, cu tehnologie printcut taiere pe contur orice forma, dimensiune.


Stickerele pot fi laminate, livrare RO si EU. Stickere Personalizate - Stickere Auto-Moto - Tatuaje Perete - Reclame. Stickere (etichete) autocolante pe PVC, pentru exterior si interior, decupate dupa o forma. Preturile de mai sus sunt doar pentru rasina ; nu includ autocolantul.


Stickere imprimate policromie, digital sau UV, plane, volumetrice sau dublă-față. Pretul suplimentar perceput pentru realizarea unui sticker sau al unui decal la comanda nu . Etichete autocolante personalizate online. Calitatea, rapiditatea de receptie si preturile imbatibile sant caracteristici dinstictive ale Pixartprinting. Romania: magazin online de stickere laptop,.


Recomandate de raportul optim calitate-pret in campaniile promotionale, stickerele personalizate si-au castigat reputatia de a aduce un plus de vitalitate oricarei . Printuri de calitate pe folie autocolanta din PVC standard sau premium, alba sau transparenta, ideale pentru personalizari! Doriti sa printati stickere cu care sa va personalizati masina, bicicleta, schiurile? Preturile includ Tva si Hartia Autocolanta.


Etichetele pot fi personalizate si decupate dupa orice contur, pot fi livrate fie in.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare