joi, 7 decembrie 2017

Padurea referat

Rolul padurii pagina a fost realizata dupa un material trimis de Gaia Padurile reprezinta o podoaba a planetei noastre intinzandu-se, ca un imens brau verde, . Padurea este o componenta a mediului terestru cu cea mai complexa structura si are o mare importanta economica, sociala si ecologica. Pădurea este o suprafață mare de teren pe care cresc în stare sălbatică specii de arbori și arbuști, specii de plante erbacee, mușchi, dar trăiesc și diferite .

Pădurea este definită ca fiind acea suprafaţă de teren acoperită cu vegetaţie forestieră şi cu o întindere mai mare de hectare. Padurea Padurile cuprind formatii vegetale extrem de complexe si de diverse, asezate in mai multe straturi, ca si fauna si flora pe care o gazduiesc. Ecosistem este o notiune introdusa in 19de botanistul Arthur Transley in domeniul ecologiei si cuprinde relatiile . Dintre toate ecosistemele terestre, pădurea este cel mai important şi complex ecosistem.

Caracteristica esenţială a arborilor este producţia de biomasă, dată . ECOSISTEMUL reprezinta rezultatul interactiunii dintre elementele vii si anorganice,dintr-un mediu de viata si teritoriu geografic.

Padurile , podoaba planetei noastre , cuprind , ca un imens brau verde , muntii , colinele , malurile. Importanta padurilor,referat Importanta padurilor in natura si in societate,Padurea tropicala,Educatia pentru padure,Padurea Orheiul Vechi,Rolul Padurii,Importa . Pădurea de conifere este cel mai întins habitat terestru din lume, ocupând o fâşie lată de aproximativ. PADUREA - ECOSISTEM TERESTRU COMPLEX - Cu exceptia regiunilor cu climat extrem, suprafata Pamantului ofera in general conditii favorabile pentru dezv . Padurea de fag predomina intre 500-9m altitudine si acuprinde o multime de alte foioase, printre care paltinul de munte, scorusul de munte, . Reducerea padurilor este una din cauzele incalzirii globale. Daca temperatura medie anuala creste cu grade C se modifica radical clima, . Silvicultura este stiinta care se ocupa cu exploatarea si administrarea padurilor.


Padurea este una din principalele resurse naturale care trebuie ingrijita daca . Rolul pădurilor în schimbările climatice. Pădurile din toată lumea aduc numeroase beneficii importante. Pădurile adăpostesc peste jumătate din speciile care . Pădurile de stejar se întind în zonele cu altitudine de pâna la 700-8m. VEGETATIE Padurea musonica are o vegetatie de arbori, mai deschisa decat padurea umeda ecuatoriala, cea ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare