vineri, 15 decembrie 2017

Piscina nevis oradea

La Hotel Nevis Oradea, beneficiati de cele mai bune tarife pentru cazare in. Oradea, Hotel Nevis este locatia ideala pentru cazare. Program Pachet Baza - Wellness Spa.

Petreceți un CITY BREAK magic pășind într-o lume inițiatică a răsfățului și relaxării, piscină, saune, masaje, duș Vichy, ieșiri tematice în natură, plimbări cu . Conform contractului Wellness Spa Hotel Nevis Oradea va garanteaza cele mai mici. Vichy, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness. Rezervari Cazare Hotel Nevis Wellness SPA Oradea la PRETUL MINIM.

Noul centru Wellness SPA ofera facilitati multiple de relaxare si o piscina . Hotelul Nevis Wellness SPA se află la minute de mers cu maşina de centrul oraşului Oradea şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi un centru spa cu piscină .

Hotel Nevis Wellness SPA în Oradea, cu scorul 8. Micul dejun bogat, diversificat Piscina, saunele Camera foarte mare Baia . Hotel Nevis Wellness SPA este o constructie noua, eleganta, cu dotari. Hotel Nevis Oradea se afla la mica distanta de centrul orasului si dispune de piscina si centru SPA. Vichy, dusuri tropicale, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness. Cauti informatii despre Piscina Oradea Hotel Nevis Wellness SPA? Hotelul Nevis este clasificat cu stele de confort si este situat la doar minute de.


Cazare online cu mari reduceri la Hotel Nevis Wellness and Spa Oradea. Nevis Wellness SPA vine in intampinarea nevoilor tale si iti ofera o zi in plus sa te bucuri de orele de Aquagym! Orele de Aquagym se desfasoara la piscina acoperita a hotelului Nevis Wellness SPA,.


Piscina Hotel International, Alee lacul cu nuferi si Băile Felix 41750. Located in Oradea City Center, Hotel Nevis Wellness and Spa is a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare