miercuri, 27 decembrie 2017

Wellpur vs dormeo

Cu siguranta ati auzit despre spuma vascoelastica. Probabil cel mai adesea in legatura cu saltelele. Daca sunteti sceptici in ceea ce priveste proprietatile .

De data asta voi comenta despre celebrele saltele Dormeo, şi asta nu pentru că minunea gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci, şi-a burduşit . Page 163postăriNov 2014saltele ortopedice - Page 151postăriApr 2014Atentie la saltelele ucigase! postăriDec 2008Mai multe rezultate de la forum. Senzatia este incredibila ( adevarul este ca eu prefer saltelele moi ), A fost la un pret rezonabil, avand in vedere ca la Dormeo platesti doar . Dormeo ftw, si poti sa iti iei si doua perne. Dormeo (nu ca s-a stricat, am schimbat patul si nu se mai potrivea marimea) si dorm foarte bine.


Saltea luxoasă de cm grosime, cu cm de spumă cu memorie ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare, cm de spumă foarte elastică și cm de spumă . Saltea luxoasă cu o grosime de cm, din spumă poliuretanică de cm și cm de spumă cu memorie AIR ce ia forma corpului, înlăturând durerile musculare . Dormeo ortopedica din spuma cu memorie (tot la Dedeman) – 9RON. Update: – cica ar mai exista un tip de saltele ci anume .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare