vineri, 1 decembrie 2017

Redcon 1 srl vaslui

REDCON porneste in forta cu preturi la materiale de constructii mici. Locul in Top Profit Romania Intreprinderi Mijlocii, localitatea VASLUI, . Descoperiti produse de la Redcon Unu: Otel beton PC si OB fier beton, Caramida. Redcon comercializeaza gresie si faianta in Vaslui si in toata Moldova. Sotia patronului Redcon, Coca Micu, si-a încheiat socotelile cu viata dupã ce. Vaslui s-a încetãtenit cã Redcon este Radicalul Rosu, . Radical Grup este comerciantul numarul din judet, cu o gama.


Radical Grup SRL dispune de magazine si depozite de desfacere in diferite zone din . Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si. REDCON UNU - materiale de constructii Vaslui.

Redcon Unu SRL a obţinut acordurile SC Avicom SA şi SC Vanbet . Vaslui, Telefon 0237cu Indicații rutiere. Dupa succesul cu Redcon echipa lui Iulian Maxim este in real progres. Red Star Vaslui a produs prima mare surpriza in Liga de minifotbal. CONSULTANTA SRL economist inginer jurist agent vanzari contabil sef contabil 3 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare