luni, 18 decembrie 2017

Vopsea pe baza de creta

Vopsea pe baza de creta pentru efecte de vintage, shabby chic. Borma Shabby Provence este o vopsea decorativa pe baza de creta, ecologica, diluabila cu apa si foarte mata, pentru interior. Cu această vopsea cretă falsă veți putea obține un look shabby chic!

Am preparat vopseaua pe baza rețetei de mai sus și m-am apucat . SHABBY este o vopsea opacă pe bază de cretă, adecvată atât pentru lemn cât și pentru zidărie. Datorită conținutului mare de substanță solidă, oferă o . Este o vopsea pe baza de apa, din pigmenti (de aici si denumirea de chalky, de la creta, adica pigmenti in pulbere), ultra-mata, cu ajutorul .

VOPSEA PE BAZA DE CRETA ASPECT ANTICHIZARE: Pinty Plus Chalk Paint 400ml Ideala pentru a oferi un aspect Vintage, Old School, Shabby pe suprafete . Apoi acoperiţi servanta cu o vopsea pe bază de cretă. Dacă nu o găsiţi gata preparată, puteţi amesteca vopsea lavabilă cu nişte carbonat de . Vopseaua Americana Decor Chalk Paint este pe bază de cretă și apă și se usucă în jumătate de oră, maximum o oră. Cteodata o numesc doar vopsea-creta, daca vorbesc cu cineva, care.


Ceea ce trebuie stiut despre ea este ca e pe baza de apa, este preparat . Vopsea de creta mata pentru tehnica Shabby Chic. Cu ajutorul acestei vopsele pe baza de creta veti putea obtine efectul antic pe suprafete . Această piesă de mobilier a fost restaurată folosind vopsea pe bază de cretă și .

Lichidul cred ca e apa distilata iar pigmentul poate fi chiar pasteluri de creta . Vopsea neagra efect tabla de scris cu creta 0. MagPaint este o vopsea pe baza de apa, fara plumb, fabricata in Olanda; respecta reglemetarile U. Vopsea pe bază de apă pentru un aspect ultra-mat, ca de cretă, cu o textură moale la atingere. Vopseaua Acrilica pentru Mobila “Emex” este un produs profesional, ecologic pe baza de rasini acrilice, pigmenti si aditivi speciali, folosit ca strat final in sisteme . Vopsea pe baza de apa 'Chalky', cu aspect. Vopsea pentru tabla de scris cu creta, cul. Vezi idei de inspiratie pentru decorul interior cu vopsea cu efect tabla de scris.


Vopseaua este pe baza de apa; Se aplica cu o pensula lata sau rola de . Cretă, făină de marmură, caolină, celuloză metilică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare