joi, 18 septembrie 2014

Corp iluminat stradal

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ILUMINAT PUBLIC SI INDUSTRIAL. Preturi pentru ILUMINAT PUBLIC SI INDUSTRIAL de la . Cele mai noi tehnologii in domeniul LED - Iluminat Stradal LED cu economie de energie de pana la.

Lista produselor din categoria Corpuri de iluminat, Stradal - magazin online. Materiale electrice si corpuri de iluminat: Domeniu de activitate al societatii Mega . LAMPI STRADALE ECHIPATE CU BECURI ECONOMICE SPIRALA. Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, iluminat stradal led de la LED.

Corpuri cu LED pentru iluminat stradal, . Printre avantajele utilizarii acestor corpuri de iluminat se pot preciza urmatoarele:. LEDurile sunt acum o alternativa viabila la iluminatul stradal clasic. Iluminatul cu LEDuri avand o serie de avantaje demne de luat in calcul: consumul unui corp . Corp iluminat stradal 1W BDY Date tehnice Dimensiuni 5x 2x 1mm Functioneaza cu bec de max 1W Nu este inclus becul Carcasa din ABS. Vand sau schimb Lampa iluminat stradal led noua.


Lampa stradala corp iluminat stradal 35w Elma, garantie. LEDurile sunt acum o alternativa viabila la iluminatul stradal classic, iluminatul cu LEDuri avand o. Corpuri de iluminat - Tip: Iluminat stradal.

Susținem inovația în procesul de dezvoltare a iluminatului general și de automotive, având o tradiție de aproape 1de ani în domeniu. Designul acestor corpuri de iluminat este. Aplicaţii: sisteme de iluminat stradal şi rezidențial independente cu panouri fotovoltaice.


Modele de Lampa Stradala cu LED de 28W, 30W, 42W, 50W, 56W, 70W, 84W, 98W, 100W, 112W, 120W! Compara preturile la Corpuri de iluminat Public in sute de magazine. Cele mai bune oferte si promotii la Corpuri de iluminat Eglo, Globo, Ideal Lux pe . Corpuri iluminat stradal POWER LE cu lumina alba si lumina rece, Putere de la la LED-uri, Tensiune 220V. Firma ELBA Timisoara ofera o gama variata de corpuri pentru iluminat stradal cum ar fi: DELFIN LED; DELFIN LED LLM; MATRIX S LED; MATRIX S 02 . LED-uri de putere tip OSLON fabricate de OSRAM cu eficienta energetica mare;; Carcasa din aliaj pe baza de aluminiu turnat sub presiune cu un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare