vineri, 26 septembrie 2014

Sirene adevarate

Top Sirene Filmate Întâmplător (Exista Sirene?). Fotografii cu o creatură ce pare a fi o sirenă adevărată, cum sunt cele descrise în legende sau în cărţile unor exploratori celebri, cum au fost . Dacă o asemenea creatură ar exista cu adevărat, atunci ea ar schimba fundamental chipul ştiinţei.

Dacă sirenele există, lumea ştiinţifică nu . Pe postul Animal Planet a fost difuzat un documentar care pretinde că aduce noi dovezi privind faptul că sirenele, creaturi mitologice jumătate . Sirenele, calugarii de mare, unicornul, dragonii, basiliscul si alte.

Toata lumea are in minte imaginea cu fata blonda, jumatate om jumatate peste care ii farmeca pe marinari, insa infatisarea ei e departe de a fi . Existența sirenelor, personaje mitologice de o frumusețe uimitoare, i-a fascinat pe oameni din cele mai vechi timpuri, dar până în prezent nu .

Internetul a fost invadat cu o serie de imagini şi filme în care apar fiinţe neobişnuite în adâncul mărilor şi a oceanelor, fiinţe asemănătoare cu . Se pare că nu o dată au fost surprinse pe camere, însă nimenu nu a reușit să prindă cu adevărat o sirenă. Au filmat o sirenă în timp ce sărea în apă, iar imaginile fac înconjurul lumii,. Ce-i drept, la prima vedere ai putea crede că este adevărat, mai . O problemă a acestei ipoteze este că lamantinul nu trăieşte decât în ape tropicale de mici adâncimi, în timp ce apariţiile sirenelor sunt . Această descoperire stiinfitica a spulberat bariera planetei noastre dintre viaţa reală şi legendă.


Echivalenții lor masculini se numesc sirene-bărbați. Dacă există cu adevărat umanoizi neumani cu conștiință de sine în lumea aceasta, . Pentru mulţi părea un simplu mit fascinant până ce ei înşişi au surprins în filmările lor entităţi asemănătoare sirenelor. Sirene şi tritoni, între legendă şi realitate.


Cu o suprafaţă de trei sferturi din Pământ acoperită de oceane, nu este de mirare că, acum câteva secole, au apărut . Postul Animal Planet a incercat sa desluseasca unul dintre cele mai incitante mistere marine anul trecut, cand a difuzat documentarul . Exista sirene adevărate pentru că aș vrea și eu să fiu una adevărată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare