vineri, 19 septembrie 2014

Protectie perimetrala prin cablu

Sistemele de protectie perimetrala asigura limitarea accesului neautorizat. Alcatuirea unor sisteme de detectie perimetrala este obtinuta cu ajutorul. Sistemele de protecţie perimetrală asigură limita-.

Oferta AVITECH include diverse tipuri de sisteme de securitate perimetrală:. Cablu cu senzori magnetici ce poate fi îngropat, ascuns, neputând fi detectat . Se recomandă :utilizarea lor în protecţia perimetrelor de mici dimensiuni,. Sistemul de protectie perimetrala are rolul de a proteja anumite zone si obiective de patrunderea infractorilor, asigurand transmiterea de alarme chiar si.

Va rugam sa precizati pentru fiecare latura cati metrii de cablu aveti nevoie (infrarosu, senzitiv si microunde). Securitatea Perimetrala este deosebit de importanta in protejarea. Bariere cu Microunde; Protectie perimetrala cu cablu senzitiv la vibratii; Sistem de . Un sistem de protectie perimetrala asigura limitarea accesului persoan.


La baza acestor sisteme se afla mai multe tipuri de senzori: cabluri cu infrarosii, . Protectie perimetrala prin cablu senzorial. Unitate principala detectie pentru cablu senzorial TB, Quadrosense.

Unitate principala detectie Quadrosense pe. Unitate GeFORCE pentru sistem MaximGUARD cu osingura ramura de protectie - max 350m Producator IDT Cehia Specificatii tehnice Unitate GeForce 1 . Cablu coaxial, fibra optica, bariere cu infrarosu, bariere cu microunde, senzori. ElectroSecurity : Furnizor Solutii Integrate Inteligente de Protectie. CONTROL ACCES CABLARE STRUCTURATA PROTECTIE PERIMETRALA BUILDING.


Cablu senzor; Analizoare de semnal; Sistem de multiplexare; Dispozitive anexe . Protectia perimetrala este recomandata in locurile unde este nevoie de un nivel. Bariere cu microunde; Detectie cu fibra optica; Detectie cu cablu senzitiv . Protectie anti-furt cabluri din cupru ingropate sau aeriene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare