marți, 23 septembrie 2014

Scaun cu mucus bebelusi

Scaunul bebelusului alaptat la san - va fi galben sau usor verzui si va avea o. Scaunul cu mucus - este posibil ca scaunul bebelusului sa prezinte mucus si sa . Dec 2006semnificatie mucus in kk bebe - Copiii - Pana la an.

Oct 2005Scaune cu mucus - Copiii - 1-ani - Forum - parinti. Scaunul la bebelusi - Copii, Sarcina, Bebelusi - Copilul. Pagini similareScaunul la bebelusi, nu trebuie sa prezinte sange, puroi sau mucus. Alte articole despre: scaun bebelusi scaune nou nascuti constipatia la bebelusi .

Dacă scaunul bebeluşului prezintă mucus, şi este de culoare verzuie, este bine să apelaţi la ajutorul medicului pediatru. De Paste a facut scaun foarte apos, verde inchis si cu mucus. Am fost cu el la spital si i-au dat biseptol cu saprosan . Imagini pentru scaun cu mucus bebelusiRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Bebeluşii alăptaţi la sân fac de regulă scaune de o culoare gălbuie, asemănătoare. Materiile fecale cu sânge sau mucus pot fi, însă, semn de infecţie.


Acesta este constituit din lichidul amniotic, mucus, celule ale pielii, precum si alte lucruri pe care nou-nascutul le-a ingerat . Pentru un bebelus alaptat exclusiv la san orice fel de scaun e normal numai sa nu fie verde cu miros foarte urat.

Dupa acest prim scaun cu mucus i-am dat zile de probiotice, si s-a reglat foarte bine. In seara asta a avut alt scaun mai ciudat, nu foarte legat . Scaunele bebelusilor variaza foarte mult fara a fi considerate . Scaunul bebelusul are atatea nuante si consistente incat nici macar cei mai expeimentati. Caca verzuliu cu urme lucioase prezinta mucus.


Iată ce spun scaunele bebeluşului despre sănătatea lui şi când ar trebui să. Scaunele cu sânge sau mucus pot indica o infecţie, dar şi . Un scaun cu mucus, verde, sau cu striuri de sange poate fi si rezultatul unui surplus de lactoza, cauzat de bebelusul care bea prea mult lapte . Buna ziua am un bebe de luni ests alaptat la san si face scaune cu mult mucus. Diareea (scaunul lichid) la nou-născuţi şi copii mai mici de an: cauze posibile, la ce.


Diareea bruscă severă + (eventual) urme de sânge şi mucus în scaun +. Vitamina D este importantă atât pentru bebeluşi, cât şi pentru copiii mai mari. Fiecare mama se teme dacă ea are grijă de nou-născuți, nayidayetsya el sau mângâie-l. Nu este de mirare atunci când se analizează golirea mama copilului.


In aceste conditii, scaunul bebelusului nu pare sa revina la normal. Problema eate ca acum are un pic d mucus in scaun si firicele d .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare