luni, 29 septembrie 2014

Pasul filetelor metrice

Dimensiunile pasului si a gaurii pentru filete metric. Filetul metric este cel mai raspandit tip de filet din intreaga lume, folosit pentru imbinarea a diferitor. Dimensiunile nominale ale filetelor metrice utilizate la organe de asamblare. Pasul elicei, deci al filetului, p este distanta dintre doua spire consecutive care sunt masurate pe aceeasi generatoare.


Pasul (p) al elicei, respectiv al filetului, este distanta dintre doua spire. Filetul metric este cel mai raspandit tip de filet din intreaga lume, folosit pentru imbinarea . Figura $ Filet exterior, executat pe o suprafa#! Pasul elicei, Elementele filetului metric_. In România este adoptat sistemul metric, SI, cel mai Filet reprezentare3_.


Pasul filetului (p) este distanţa între punctele medii a două flancuri paralele. Modul de lucru pentru determinarea diametrului mediu pentru un filet metric . Pasul la acest filet se exprima prin numarul de ganguri pe o lungime de. Abaca filete metric Abaca filete trapez si gaz Abaca fixata pt o teava . Filetul metric – dimensiuni principale d2=Dfilet interior.


Clasificarea filetelor capat de spira p l αcapat de spira p. BC = p – pasul filetului (distanţa măsurată într-un plan paralel cu axa şurubului sau în înalţimea profilului primitiv (generator) pentru filetul metric H=8660p). Ca bonus, uite care sunt pasii standard pt. In figurile este repre-zentat si modelat acelasi fi-let de tip metric, din aceste.


Pasul filetului – distanta masurata pe directie longitudinala intre doua puncte . Tarodul cu zona de atac tip ,,Gun” se va utiliza la filetarea găurilor străpunse. DIN1 adică 6H penru filetele metrice şi 2B pentru cele UN (figura 3). La filetarea manuală cu tarodul sau cu filiera,mişcările necesare realizării operaţiei.


Pasul filetelor metrice,referat Scule si dispozitive utilizate la filetare,Tehnologia de fabricare a arborelui unei masini,Operatia de brosare,Scule si dispozit. Sania o lasi exact ca si pentru filetarea exterioara (daca trebuie sa sa fie mai mica decat pasul(latura triunghiului echilateral format la metric).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare