vineri, 12 septembrie 2014

Generatorul de curent continuu

Generatorul de curent continuu prezinta doua elemente constructive principale: un stator numit si inductor. Sursa primara de energie electrica este constituita din generatoare de curent continuu, de puteri unitare pana la kW,in unele cazuri, . Caracteristica la generatorului cu excitaţie separată.

Generatoarele electromagnetice se încadrează în una din cele. Dinamul generează curent continuu, de obicei cu fluctuații de tensiune sau de . Rezumat – „Generatorul de curent continuu” reprezintă o serie de programe. Cuvinte cheie – generator, rezistor, ampermetru, voltmetru.

Turația motorului este proporțională cu tensiunea aplicată înfășurării rotorice și invers proporțională cu câmpul magnetic de excitație. GENERATOARE DE CURENT CONTINUU SI ALTERNATIV. Coeficientul de utilizare a materialelor (definit ca raportul dintre puterea utila si greutatea) al unui . Daca un rotor se invarte intre doi poli magnetici stationari, curentul din rotor circula intr-o . Tensiunea la bornele generatorului de curent continuu U este intotdeauna mai mica decat tensiunea electromotoare datorita caderii de tensiune pe infasurarea . Masina de curent continuu poate fi reprezentata schematic, într-o sectiune. Functionarea în regim stationar a unui generator de c. Dragos Deaconu Grupa INDEPENDENTA SAU DERIVTIE I. Determinarea caracteristicilor generatrului de curent .

Construcţia generatorului de curent continuu 2. Studiul fenomenului de autoexcitare al generatorului de curent continu cu excitate derivatie. Maşina de curent continuu Principiul de funcţionare al generatorului de curent continuu Maşina de curent continuu este folosită îndeosebi ca motor electric . CARACTERISTICILE GENERATOARELOR DE CURENT CONTINUU. Marimile ce caracterizeaza functionarea unui generator de curent continuu sunt curentul . Laboratorul Generatorul Electric de Curent Continuu - Electrotehnica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#87467). O descriere pe larg asupra modului de functionare al unui generator.


Generatoare de curent continuu (grupuri electrogene generatoare electrice) prin GLOBAL TECH. Livrare rapida instalare service orice GENERATOR CURENT. Caracteristicile generatorului de curent alternativ sincron….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare