luni, 8 ianuarie 2018

Acte necesare certificat fiscal persoane juridice sector 4

Acte necesare pentru reevaluare: Declaratie cu noile valori rezultate in urma. Cerere pentru eliberarea unui certificat fiscal in cazul persoanelor juridice. Cerere pentru scoaterea din evidentele fiscale – Descarca formular; Actul de.

Autorizatie de demolare si proces verbal de receptie(de desfiintare);; Actul de identitate. ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE ATESTARE FISCALĂ PENTRU. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Directiea impozite si taxe locale a sectorului 5.

Certificatul de atestare fiscala pentru o companie, se poate obtine de la ANAF, si face dovada. Actene necesare eliberarii certificatului sunt:. ANAF sector se inregistreaza cererea mai intai la inspectorul de la litera firmei, apoi se ia.


SERVICII COMPLETE DE CONSULTANTA JURIDICA. Declararea proprietatilor mobile si imobile, impozite terenuri, case, masini pentru persoane fizice si juridice PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SEDIUL . Documente necesare: Dosar cu şină;; cerere tip, completată obligatoriu cu nr. Certificatul de atestare fiscală reflectă modul de îndeplinire a. Sinteză legislativă: Cele mai importante acte normative publicate în perioada 7-noiembrie 2016. Certificatul de atestare fiscala reflecta modul de indeplinire a.

Sinteză legislativă: Cele mai importante acte normative publicate în perioada 7-11. Persoanele fizice care au nevoie de certificat nu trebuie decat sa depuna cererea prin care solicita documentul si doua timbre fiscale, in valoare de lei. Certificatul de cazier fiscal se eliberează la cerere, de Administraţia Finanţelor Publice, în raza căreia persoana solicitantă îşi are domiciliul (de exemplu, AFP sector 2).


AFP sector – Administraţia Finanţelor Publice sector 4. Administraţia Fiscală Contribuabili mijlocii. ACTE NECESARE PENTRU DECLARAREA UNUI MIJLOC DE TRANSPORT (PJ). AL SOLICITANTULUI (in original si copie pentru persoane juridice) 5. Documente necesare privind evidenţa persoanelor. Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de. RO88TREZ70420330108XXXXX – Trezoreria Sectorului 4;.


Potrivit noului Cod Fiscal se plăteşte impozit şi pentru terenul de sub casă inclusiv pentru cei care stau la bloc. DIRECŢIA IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare