duminică, 28 ianuarie 2018

Palmier cycas ingrijire

Sagotierul japonez (cycas revoluta) este un palmier care tolereaza lipsa ingrijirilor speciale, dar care se dezvolta minunat cand ii este . Cycas revoluta - Ingrijire, Inmultire, Udare, Fertilizare, Iarna, Daunatori. Speciile din genul Cycas au cateodata un aspect care aminteste de cel al palmierilor, dar din punct de vedere al clasificarii botanice fac parte din gimnosperme, .

Cu un trunchi neregulat si cu frunzele penate Cycas este o planta inrudita cu. Ingrijire Temperatura: intre -la grade C. Cycas revoluta, se distinge prin eleganta frunzelor asemanatoare celor de palmier, cu care se confunda foarte des. INGRIJIRE CYCAS,INGRIJIRE BEGONIE,INGRIJIRE GAZON,INGRIJIREA.

Denumiri populare: palmier sago, sagotierul japonez Familie: Cycadaceae Origine: . Plante decorative Plante decorative prin frunze Cycas - Frumosul palmier fals. Palmieri: originari din zonele tropicale, atacati in general de paduchii. Cycas revoluta este o planta originara din Asia de Sud-Est, cunoscut . Planta dioica, cu trunchiul indesat si port de palmier. Ingrijire : Prefera soarele plin pe tot parcursul anului. Cycas revoluta cunoscuta si ca sagotierul japonez, este specia cea mai raspandita.


Cycas revoluta, sau sagotierul japonez, este un palmier admirat pentru forma sa spectaculoasa. Trunchiul sau este lemnos, de forma aproape sferica, .

Greseli de ingrijire: Plasarea in plin soare poate avea urmari. Sagotierul japonez (cycas revoluta) este un „palmier” care tolereaza lipsa . Cycas revoluta nu necesita nici un fel de ingrijire speciala, insa sunt cateva aspecte de care se va tine seama. Cand planta formeaza frunze noi, aceasta se va . Amplasare: loc luminos, eventual cateva ore de soare pe zi. Umiditate: isi face rezerva de apa in tulpina, de aceea se uda putin, . Plante ornamentale Palmieri Sagotierul japonez (Cycas revoluta).


Instrucţiuni de plantare; Instrucţiuni de îngrijire. Ingrijire:Se poate aseza in loc luminos si aerat, vara se. Cycas revoluta este o plantă ornamentală foarte populară, uşor de cultivat atât în. Rhapis, originară din China, este foarte iubită datorită uşurinţei de îngrijire, . Cycas in vas ceramic alb, diametru: cm, inaltime: cm, pietre EVIDECOR rosii.


Ingrijire: Cycas ( (Palmierul Sago) se uda doar atunci cand pamantul este . Palmierii sunt plante de interior simple şi deosebite care pot împodobi. Cuvântul cycas vine din grecescul koikas care înseamnă un fel de palmier. Din păcate această plantă nu este tocmai uşor de îngrijit, necesitând .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare