joi, 25 ianuarie 2018

Electrocasnice vechi altex

Altex iti ofera o gama diversificata de produse electronice si electrocasnice,. Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate la punctul din . Schimbati vechile electrocasnice mari cu unele noi prin programul Buy Back.

Electrocasnicele mari vechi ce sunt acceptate de catre Altex in . Inlocuieste aparatele frigorifice vechi cu unele noi cu extra discount de. Din categoria: Promotii Etichetate cu:Altex, buy back, electrocasnice, . Altex aduce preturi reduse la televizoare prin programul Buy Back Tv in luna iunie.

Programul Buy Back presupune a da la schimb produsul vechi, televizor, . Garantie ani pentru electrocasnicele Samsung din Oferta 13. Garantie ani pentru frigorificele Siemens din Oferta 25. Cu siguranţă că mulţi au acasă telefoane mobile vechi, care zac uitate în.


Altex şi Flanco sunt doi dintre aceştia, Flanco oferind 1de lei . Brandul Altex este fara indoiala unul din cele mai vechi lanturi de retail din Romania, cu o istorie de peste de ani. Electrocasnicele vechi de prin casa pot fi predate la magazin, iar in. La Altex de exemplu, reducerea de se aplica la achizitia unui nou .

Altex: Preturi mici la electrocasnice prin programul buy back Daca aveti acasa un frigider sau o masina de spalat vechi, pe care ati vrea sa le . La ultima oprire, la un magazin Altex, cei responsabili l-au informat ca. Si eMag au optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi. Nu mai exista aceasta optiune nici pentru electrocasnice mai mici? ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT and C si multimedia.


Mergi cu aparatul vechi fie la unul dintre centrele de colectare de deseuri de . RoRec, produsele pot fi predate direct in magazinele Altex, in perioada . Masini de spalat la promotie de la ALTEX, ALTEX nu are lichidari de stoc, Electrocasnice resigilate de la ALTEX. Pasta veche o so duc la tara si ma gandeam ca Beko face masini de spalat bune ca sunt sponsori la real . Altex, principalul retailer de electronice si electrocasnice din Romania, va desfasura in perioada 8-iunie o campanie de colectare de televizoare uzate in . ALTEX oferă reducere la aspiratoare în schimbul unuia vechi. Pentru reciclarea produselor electrocasnice, magazinele ALTEX si. Altex Romania lanseaza o noua campanie promotionala prin care ofera o reducere de la achizitia oricarei combine frigorifice, masini de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare