marți, 30 ianuarie 2018

Star decor covoare

O gama larga de covoare din lana si covoare sintetice la pret de producator pentru locuinte , birouri , spatii publice, institutii sau biserici. Va oferim o gama larga de covoare , traverse si mochete bisericesti din lana sau sintetice la diverse dimensiuni. Covoare personalizate in functie de arhitectura .

Inspirati de tarile nordice si de decorul scandinav, am creat pentru tine o gama variata de covoare din. Covor bumbac 60x1cm gri inchis Star Bloomingville . Dincolo de estetică și eleganță, covoarele din lână 1, manufacturate în atelierul Art Decor, izolează termic și fonic spațiul în care sunt amplasate, aduc . Magazin online covoare de lână, perdele, draperii, lenjerii de pat făcute la comandă.

Vă prezentăm o colecție de decorațiuni vesele, în culori pale, ce vor da o notă fresh locuinței.

Covorul Stars dezvolta creativitatea celor mici, fiind decorat cu un model vesel colorat, compus din stelute de diferite dimensiuni si culori. Mobexpert covor 160x230cm green Comtesse. Disponibil într-o gamă variată de modele, pentru a se potrivi în orice decor. Mobexpert covor 160x230cm ivory natural Comtesse.


Fin si matasos, in culori cu personalitate, covorul FISHBONE poate deveni usor piesa centrala din decor. Vascoza, materialul din care este tesut, . Mobexpert covor camera diametru 160cm crem alb Rhapsody. Disponibil in culori, pentru a se potrivi în orice decor.


Mocheta star antracit 4m PRET INFORMATIV. Covor persan original Tabriz este ţesut manual în oraşul cu acelaşi nume. Pluşul este din lână de cea mai bună calitate şi deseori decorat cu mătase naturală.


In primul rand acest covor atrage toate privirile prin combinatia de culori, care este la mare moda in aceasta perioada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare