joi, 11 ianuarie 2018

Plante norocoase

Potrivit teoriei Feng Shui, există anumite tipuri de plante ce aduc noroc, prin forma şi coloritul lor. Cele mai norocoase sînt cele suculente, . Tuturor ne place sa fim inconjurati de plante, nu doar pentru ca infrumuseteaza incaperile in care se afla, ci si pentru ca, asa cum am invatat de .

Accesați Lucky bamboo sau bambusul norocos este de fapt Dracena. Potrivit unei traditii asiatice, ''bambusii'' oferiti sau primiti . Poate că nu ştiţi că unele plante care împrospătează aerul în jurul. Cine are în casă un ghiveci cu această plantă este o persoană norocoasă.

Bambusul norocos (dracaena sanderiana) are reputaţia de a atrage sănătatea, bogăţia, fericirea şi . Plantele norocoase sunt bune in casa, potrivit principiilor fengshui. Iata plante benefice pentru fiecare camera. Florile alese trebuie sa fie o sursa de energie pozitiva, care sa ne asigure o stare de bine si liniatea potrivita unui camin.


Feng Shui, anumite plante sunt considerate de mai bun augur decât altele, iar cele mai norocoase sunt cele suculente, cu frunze groase şi . Plantele isi aduc aportul pozitiv atat in casa, cat si imprejurul ei, si sunt surse de. Cele mai norocoase plante sunt, potrivit maestrilor Feng Shui, cele cu frunze . Plante decorative care aduc noroc în casă, plante benefice, trifoi,. In general toate plantele norocoase precum si florile pot fi puse aici, insa este bine sa le aranjezi in functie de marime.

Plantele norocoase sunt bune în casă, potrivit principiilor fengshui. Iată câteva plante benefice pentru fiecare cameră. Foarte multe plante şi-au câştigat de-a lungul timpului titlul de „norocoase”. Toţi bujorii, de toate nuanţele, sunt socotiţi norocoşi, însă în special despre cei roşii . Stiri si informatii despre plante norocoase. Informatii, articole, poze si video despre plante norocoase.


Aici se potrivesc plantele care cresc punct cu punct. Ca de exemplu: bambusul, floarea soarelui, narcisa, lotus, castanul Malabar, laur fals . Aşa că, dacă vrei să-ţi meargă bine, poţi să te înconjori de plante . Se spune ca unele plante atrag norocul acolo unde se afla. De multe ori auzim expresia am cules un trifoi cu foi sa-mi.


Plantele cele mai norocoase sunt cele suculente, cu frunze groase si carnoase, rotunde si pline, de culoare verde-inchis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare