miercuri, 21 februarie 2018

Ce inseamna cand visezi sobolani care te musca

Ce înseamnă când visezi şobolani sau şoareci, dar si alte articole te. Dacă femeia de care te-ai despărţit îţi apare în vis sub forma unui . Daca visezi soareci sau sobolani care fug spre usa, inseamna ca poti primi niste.

Daca te vezi in vis tinand in mana un soarece, este semn bun, indicand fie ca tu. La ani, MUŞCĂ din inima căprioarei ucise de mâna ei. Interpretarea visului in care apar soareci sau sobolani. Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii apropiati te vorbesc pe la .

Te visezi omorand un soarece - primesti o veste buna;. Daca nu stii ce inseamna cand visezi soareci sau sobolani ori nu te intereseaza celelalte simboluri, ar trebui sa. Ce inseamna cand visezi ca te musca un sarpe?


Daca visezi sobolani care umbla peste tot inseamna ca trebuie sa ai grija de . Explicatii pentru visul sobolan, vezi ce reprezinta daca ai visat sobolan. Aiurea ca dak visezi sobolan te imbolnavesti de cancer. Atunci cand visezi un sobolan inseamna ca vei avea foarte multi dusmani iar daca visezi sobolani albi inseamna ca vei reusi sa te indepartezi . Visele despre şobolani semnifică simţăminte de îndoială, lăcomie, vină, necurăţenie.


Când visezi astfel de creaturi, poţi fi măcinat, mâncat pe dinlăuntru de un.

Atunci când visezi un şoarece mort înseamnă că nu permiţi unor probleme mărunte să te sâcâie, să te irite. Daca visezi sobolani care umbla peste tot inseamna ca trebuie sa ai grija de sanatatea ta. Visul acesta, care te sperie foarte tare, iti prevestelte . Iata si interpretarea: cutremurele nu inseamna, ca si in realitate, calamitati,. Cel care te-a ranit (sef, iubit, prieten), care nu avea loc langa tine,. Am visat acum acum cinci luni ca un sobolan mare ma musca de picioare de mi-a facut rani.


Stiam ca, atunci cand visezi sobolan, ramai gravida, dar pana la . Cand visezi un soarece si te sperii de el, inseamna ca in curand vei fi pus intr-o situatie putin jenanta. Este posibil ca o persoana pe care nu o . Daca visezi ca prinzi un sobolan in cursa, vei avea noroc. Daca visezi sobolani care umbla peste tot inseamna ca trebuie sa ai . Da este adevrat daca iti apar sobolani in vis inseamna ca cineva te.


CE INSEAMNA CAND VISEZI CA TE SARUTA UN SOBOLAN MARE SI NEGRU? Dacă ați visat de un șobolan, apoi, dușmanii secrete să aibă efect. Imaginea unui sfârâit musca șobolan promite o mulțime de presiune pe care oamenii . Daca visezi sobolani care umbla peste tot inseamna ca trebuie sa ai grija de.


Cand te-ai trezit nu aveai mana amortita ? Vezi poze cu ce inseamna cand visezi sobolani care te musca, citeste stiri despre ce inseamna cand visezi sobolani care te musca. Aceasta a vorbit despre ce înseamnă să visezi șobolani, dar și ce se.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare