joi, 22 februarie 2018

Panouri led programabile

Reclamele cu LED programabile sunt usor de montat si intretinut, cu un consum mic de energie si se pot configura si fabrica pe dimensiunea . Reclama LED luminoasa programabila PRETURI AVANTAJOASE - TOATE DIMENSIUNILE Preturile si dimensiunile sunt scrise in . Realizăm afişaje LED şi reclame luminoase cu tehnologie LED în orice formă, dimensiune şi culoare a LED-ului .

Vindem si instalam Panouri LED de INTERIOR sau EXTERIOR Daca doriti casetarea acestora din aluminiu cu fata plexiglass transparent ca in pozele din anunt . Afisaj cu LED-uri programabil de la PC, afisare mesaje, ora, data, temperatura. Compania noastra este lider de piata in ceea ce priveste realizarea si comercializarea panourilor cu afisaj LE aceste produse fiind adresate indeosebi firmelor . Realizam la comanda panouri de orice dimensiune cu 1-randuri de text.

Cumpara Panou reclama LED programabil, x 16cm, rosu, de exterior online de la eMAG la pret avantajos. Panou reclama LED programabil prin calculator (soft programare inclus). Culoare afisaj: ALB Pentru utilizare in interiorul cladirilor Afisare pe unul, doua, trei . Panou info programabil leduri rosii 70xcm pentru exterior.


Dimensiuni: 70xcm Greutate: cca Kg Culoare carcasa: negru Culuaore ecran: alb Material: . Photo Title 1; Photo Title 2; Photo Title 3; Photo Title 4; Photo Title 5; Photo . Panou LED programabil prin calculator(soft programare inclus). Pentru utilizare in interiorul cladirilor, Afisare pe unul sau doua randuri, .

Functii: - alimentare 220V - mesaje customizabile ( marime font , viteza , model font , schimbare efecte ) - Conectare serial . Va puteti pune in lumina afacerea de ore din cu un Panoul LED luminos. In orice dimensiune dupa preferinta dumneavoastra in urmatoarele culori -Rosu . Reclama luminoasa cu leduri - Se pricepe cineva de pe aici sa construiasca un panou led cu lumina rosie,programabil ca cel din poza de . Led sau SMD produse de AXT LED - made in SUA. Descoperiti panou afisaj leduri la preturi reduse (produse). Panou construit din module cu leduri programabile.


Panouri led programabile de la Electrocon Build din Bacau. Un articol cu pret mic pentru panouri led programabile printre care PAnouri programabile led. Inapoi la pagina topic Panouri cu mesaje variabile pe bază de LED-uri. Panouri cu mesaje variabile cu matrice de LED-uri monocromă sau programabilă.


Detaliile produsului PANOU PUBLICITAR PROGRAMABIL 15LED-URI 103X23X9CM din magazinul virtual ElectronicPlus. Voltmetru digital pe patru digiti cu LED rosu, programabil prin jumpere pe domenii, cu punct programabil. LED-uri multi-color - x matrice de LED-uri; Programabile prin telecomandă.


Panou LED cu defilare de text de la QTX vă asigură atenția clienților . Pentru copii gratuite, Bucuresti, Reparatii panouri LED programabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare