duminică, 25 februarie 2018

Nuante de mov pentru pereti

Barbatii nu au nicio treaba cu nuante precum mov, lila, fuchsia, magenta,. Peretii sau mobila mov completeaza personalitatea unei camere si ii schimba. Acoperiti pardoseala cu un covor in nuante de mov, rosu, negru si gri si asezati .

Daca vreti sa vopsiti toti peretii in nuante de mov, nu ezitati sa creati luminozitatea prin vopsirea tavanului si a ramelor ferestrelor in alb. Colorată să fie în nuanțe de violet, mov și lavandă! Nuante de mov lavanda pastelate in living.


In situatia in care alegi sa iti zugravesti peretii intr-o nuanta de mov, este important ca obiectele decorative sa se asorteze nuantei in cauza.

Daca violetul ti se pare o nuanta prea puternica pentru a vopsi intraga suprafata a peretilor ai la indemana doua solutii: vopsesti in totalitate un . Aşa cum notam şi în alte articole despre culoarea mov, violetul nu este pe placul. Vopseşte un perete violet, în nuanţa pe care ţi-o doreşti, . Crem si bej sunt nuante de pamant foarte recomandate in dormitor,. Mai mult, cercetarea a constatat că nuanţele din dormitor afectează . Eşti iubitor de roşu, albastru, verde puternic?


Nu e nimic rău, însă nu-ţi vopsi şi pereţii cu aşa ceva. Alege, în schimb, nuanţe calde şi deschise . Mobila intr-o nuanta de mov deschis da impresia de eleganta si de fragilitate in acelasi timp, si se asorteaza foarte bine cu pereti din beton .

In ceea ce priveste covororul, recomand un mov inchis, grena inchis. Daca peretii incaperii sunt albi, poti pur si simplu sa adaugi un tablou in nuantele de mov pe care le preferi. Daca veti folosi niste nuante pale de mov-electric sau pruna, in mod sigur. Puteti sa folositi aceasta culoare in vopsirea peretilor si astfel veti . Galben pal: fuchsia, gri, maro, cafeniu, rosu, albastru, mov, violet. Am ales o nuanta caffe latte deschis, asa cum sunt peretii din ultima poza.


Dormitor violet: Daca iti doresti un dormitor modern, atunci varuieste peretii. De asemenea, iti poti vopsi peretii in nuante de roz pal sau lila. Articole despre din ce culoare se face violet, alb, culoare dormitor rosu, dormitor. Nuantele de roz pal pot fi utilizate in orice incapere a locuintei, intrucat sunt . Nuantele alese: violet, ocru si auriu se completeaza si se pun in valoare una pe alta.


La inceputul lui 201 cunoscutul Institut Pantone a desemnat Radiant Orchid drept culoarea anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare