miercuri, 21 februarie 2018

Ce inseamna cand visezi ca plantezi flori

Florile zărite în vise, mai ales cele colorate, semnifică bunătate, compasiune,. Atunci când visezi straturi de flori aranjate minuţios, extrem de . Ce inseamna sa visezi flori albe, rosii, galbene, mov, albastre, portocalii, verzi sau.

Un vis foarte frumos este acela in care plantam flori sau seminte in vis si le . Florile, foarte prezente in visele noastre, simbolizeaza fericirea si bucuria. Simbolizeaza insa si iubire si compasiune, blandete, frumusete si . De asemenea, cercetătorii de vise sunt de părere că atunci când visezi flori albe este semn că te vei retrage o perioadă într-un loc liniştit pentru .

Interpretarea viselor in care apare o floare. Atunci cand visezi o floare sau mai multe la un loc inseamna ca vei fi laudat si respectat. Florile sunt un simbol al frumusetii si al bucuriei, dar atunci cand le visezi pot avea si semnificatii negative.


Explicatii pentru visul flori, vezi ce reprezinta daca ai visat flori. Din punct de vedere negativ, visul in care plantati flori poate sugera o marire a ego-ului sau a . Daca visezi flori frumos colorate, acestea sunt simbolul frumusetii, bunatatii. Florile simbolizeaza de toate, de la iubire pana la moarte.


Vezi si flori) Daca visezi o gradina plina cu flori inseamna ca iti vei gasi pacea spirituala si personala. Edgar Cayce), cu exceptia situaţiilor când sunt ofilite, bineînţeles.

Daca visezi flori salbatice inseamna ca ti se vor intampla lucruri stimulante. Mulți oameni sunt interesați de întrebarea de ce visează flori ghiveci. Ce înseamnă dacă visezi tu transplant flori in ghivece? Vas de pământ ars, de material plastic etc.


Stiam ca la etajul era o persoana, medic( care in realitate nu e medic),. Am visat o masina rosie parca in fata casei mele, dar soferul nu era nicaieri. Daca visezi gradina cu flori bine intretinuta - fericire pentru indragostiti,.


Daca visezi gradina de legume plantand - ai fire practica si sociabila;. Acesta le-a insamantat, iar cand florile au ajuns la maturitate, nestiind ce sa faca cu. Daca visezi ca plantezi lalele inseamna ca vei avea o serie de deceptii. Planteaza una din urmatoarele flori in gradina ta si bucura-te de coloritul lor toata luna. Daca visezi ca prinzi o broasca, inseamna ca te ingrijoreaza sanatatea ta.


Sa visezi o gradina de flori simbolizeaza liniste, confort, dragoste adevarata si o familie fericita. Cand numarul apare in visul tau ai incredere in instinctele tale. Sa visezi ca plantezi ridichi denota ca visele ti se vor realiza.


O gradina de flori este o adevarata incantare pentru simturi, iar parfumul. Este o modalitate mai ieftina sa iti amenajezi gradina plantand tu insati semintele, dar va dura mai mult timp pana cand te vei putea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare