marți, 27 februarie 2018

Livada ciresi forum

Ma gandesc sa infiintezi o livada pe ari. Astept sfaturi, pot sa pun pe aceasi teren mere,prune si ciresi? Mar 2015Vreau sa investesc intr-o livada, dar.

HapostăriDec 2013Livada de ciresi, ce soiuri sa aleg ? Cultura ciresului - asa cum scrie la carte - Duration: 9:30. Afacerea cu fructe românești le face cu ochiul investitorilor în agricultură, mai ales că o livadă poate fi o sursă de profit pe suprafețe mici de . Președintele OIPA Fructe Legume recomandă cu încredere tinerilor care vor să înceapă o afacere să investească într-o livadă de cireși.

Ne-am gandit sa plantam 1de ciresi iar in rest cate doi trei pomi din fiecare specie. Speciile de pomi fructiferi cultivate sunt: mărul, părul, gutuiul, prunul, cireşul, . Un cireş în livadă oferă bucurie pură cel puţin de două ori pe an: cu prilejul înfloririi şi la coacerea fructelor. De peste patru ani de trudă şi răbdare au avut nevoie investitorii, inginerii horticoli şi muncitorii de la livada de cireşi şi vişini din Viile ca să . Si randurile sunt dispuse astfel incat pomii de talie mai mare (cires, visin) sa nu-i umbreasca pe cei de talie mai mica (mar, par, prun).


O livadă de pomi fructiferi în sistem tradiţional poate fi înfiinţată cu 3. Pentru cireşi sau pruni crescuţi în sistem superintensiv, însă, se poate investi. Curs BNR Mobil Termeni si conditii Regulament forum . Recoltele slabe, care se obţin adesea în livezi de vişin, cireş, migdal, coacăz negru şi chiar de prun .

Forum ingrasaminte, irigatii, folii si produse agricultura. Pentru un hectar de livadă de meri la care s-a folosit ultima tehnologie este nevoie de 35. Sunt din Timisoara si ma intereseaza detalii pt a face o livada de nuci aici la.


Rog pe cei care detin informatii sau marfa sa ma contacteze ,mail sau forum. Eu am o livada de 2pomi fructiferi formata din circa de soiuri, al carei scop este acela de a furniza fructe proaspete si . Cei care doresc să înființeze o livadă de cireși sau vișini pot accesa fonduri europene nerambursabile disponibile prin Programul Național . Ciresul este un pom a carui coroana poate ajunge la 8-m, este foarte. Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior.


Ce trebuie stiut cand vrei sa infintezi o livada de ciresi pe suprafata 1-ha ? Strategia de a avea o livada de ciresi intensiva consta in reducerea. Am la tzara in Vrancea o mica livada cu ciresi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare