luni, 5 februarie 2018

Sarbatori turcesti 2016

Sărbătoarea Sacrificiului este un omagiu adus profetului Abraham şi a credinţei dovedite prin acceptarea sacrificării. Actualitate Noiembrie 201 ora: 17:48 . Sărbătoare importantă pentru musulmanii de pretutindeni – Kurban Bayram – Sărbătoarea Sacrificiului. Commemoration of Atatürk, Youth and Sports Day.


Doua mii de musulmani s-au strans pentru a sarbatori Kurban Bayramul: Asta, sarbatoare, cel mai mare. Sursa: Pro TV, Data publicarii: Septembrie 2016 .

Cum marchează, însă, musulmanii această sărbătoare sfântă, ce obiceiuri au, căror tradiţii le-au rămas fideli? Excelenţa Sa Őmur Solendil, şi asociaţiile oamenilor de afaceri turci . Postul Lunii Ramazan, Noaptea sfântă Qadir și Ramazan Bayram, zile importante și sărbători a . Comunitatea TURCĂ din Constanța sărbătorește RAMAZAN BAIRAM-UL,. Ramazan Bairamul, o sărbătoare a împăcării și a bunătății. Canada elimină vizele pentru Mexic, din decembrie 2016; 18:27 . Cu prilejul sărbătorilor naţionale, în Turcia se organizează unele dintre cele mai animate festivităţi din Europa, la care participă întotdeauna un mare număr de . Festivalul Turcesc este destinat sa promoveze în România.


Sărbătoarea Sacrificiului, motiv de bucurie pentru toată lumea.

România celebrează de joi, timp de patru zile, Kurban Bayram (Sărbătoarea Sacrificiului),. Cine este omul care i-a scos pe turci din şalvari şi le-a dat jos fesul de pe. Cea de-a cincea ediție a Festivalului Turcesc a atras vineri în Parcul Titan din Capitală. Cu veniturile care vor rezulta din acest festival și în urma acestei sărbători dorim să facem . Ramadanul, prilej pentru Christian Science Monitor . Musulmanii din toată lumea încep astăzi sărbătoarea Ramazanului.


Sărbătoarea Ramazanului), începând de MARTI IULIE 2016. A fost sarbatoare mare, astazi, in Turcia! O natiune intreaga i-a sarbatorit pe eroii care acum fix o suta de ani au zdrobit invincibila flota britanica . Sărbătoarea Ashura (în arabă: عاشوراء ʻĀshūrā') este celebrată în cea de-a zecea zi a. Această sărbătoare, de o importanță minoră pentru sunniți, are o semnificație.


Ultima modificare a paginii efectuată la martie 201 ora 17:16.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare