joi, 8 februarie 2018

Dracena taiere

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. In primavara, Dracena poate fi scurtata drastic prin taierea la jumatate sau chiar mai mult a ramurilor. Se taie toate deodata, insa la inaltimi .

Dracaena marginata - care and propagation. Dracena pare sa fie o floare exact pe gustul romanilor, dar nu provine de aici. Frunzele de Dracena pot fi in intregime verzi, dar deosebit de.


Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si subtropicale din Asia de Sud si Africa.

Poti chiar ingropa crengi taiate de pe tulpina. Dracena este cultivata in principal datorita frumusetii si valorii decorative a frunzelor care confera plantei un aspect foarte elegant; exemplarele adulte viguroase . Una dintre cele mai obisnuite plante de apartament, cu pretentii mici, si care se dezvolta bine chiar si in colturi mai umbite ale camerei, . Dracaena (sau scris pe romaneste dracena), este originara, in principal, din Africa si Asia tropicala. Caracterizata prin viata lunga si cresterea . Dracena - BunaMie una imi place la nebunie aceasta planta, pe care am primit-o acum un an si jumatate. Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi atractiv În camera de zi sau hol.


O altă plantă asemănătoare palmierului este dracaena. Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena.

Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . Tăierea și transplantarea: Tăierea dracenei marginata se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Trimis: Dum Mai 0 203:pm Titlul subiectului: Dracaena marginata Sper sa puteti sa ma ajutati si pe mine! Dracena este o specie des intalnita in apartamentele iubitorilor de plante exotice. Curatarea solului si a plantelor de uscaturi, afanarea terenului si taierea . Dracaena are frunze lanceolate si arcuite care cresc sub forma de tufa in partea de sus a tulpinii.


Odata cu imbatranirea, frunzele de la baza si . Sunt Dracaena sanderiana, o planta care face parte din familia Liliaceae, alaturi de lalea, crini, ceapa,. Dracaena marginata (în engleză i se spune dragon tree sau red-edged dracaena) preferă. Dracaena Marginata face parte din familia Agavaceae, fiind originara. Se vor elimina doar partile uscate sau vatamate ale plantei. Prin acest procedeu se pot inmulti: Dieffenbachia, Dracaena,.


Butasii plantelor cu latex (ficus, euphorbia) dupa taiere se tin timp de 25-30 . Butaşi de tulpină (dracena, filodendron);- Butaşi de muguri (aucuba, ficus);-. Inmultire: butasire din cresterile terminale, prin taiere de fragmente de cm,. Specii si varietati: sunt multe soiuri de Dracaena deremensis cu frunze lungi . Ciupirea se realizează prin tăierea a aproximativ cm din vârfuri.


Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, . Tags: ficuszambilemandaringhivecibambusul norocoscrizantemetaierea. Doctorul plantelor: Dracena are nevoie de un sol mai aci .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare