miercuri, 19 martie 2014

Ceai de sofran prospect

Este nevoie de doar câteva fire de șofran ca să modifici totul, de la. Ceaiul de șofran suprimă greața și senzația de rău de dimineață. Se va ţine timp de zile agitând zilnic.

Ceaiul din şofran nu este doar foarte bun la gust, dar chiar te poate face mai fericit într-o zi ploioasă. Este ca o mică ceaşcă de soare”, a scris . Ceaiul din sofran se foloseste de multa vreme pentru a trata depresia. O cantitate mare din astfel de ceai are ca efect o stare de euforie.

Persia, care în ţara noastră se găseşte doar sub forma. Ceai de ghimbir – proprietăţi digestive şi antistres dovedite! Sofranul a fost folosit înca din antichitate în tratamentul multor boli, iar oamenii de ştiinţă au demonstrat efectul lui terapeutic. Ulei de sofranel presat la rece cu pulverizator ml Herbavit. Sofranul (Crocus Sativus) este o planta originara din Persia Antica,.


Acesta poate fi utilizat intern sub formǎ de tincturǎ, ceai sau decoct iar . Magazin online ce contine: ceai de sofran.

Trage poza in cos pentru a cumpara produsul. Tratamente si remedii ceai sofran din peste 10. Iata de ce aceasta planta are un pret asa de piperat ! In acest sens se poate consuma un ceai preparat din lingurita de planta maruntita care se va pune in . Când spunem şofran ne gândim la un condiment.


Pune o jumatate de lingurita de sofran, planta uscata si maruntita, intr-o cana de apa fiarta si lasa la infuzat. Persia, mult asemănătoare cu brânduşa de primăvară. Iată de ce această plantă are un preţ aşa de piperat ! Ceaiul din frunze se lua călduţ, câte ulcele pe zi pentru tratarea hemoroizilor, iar cu . Sofran Pur 1gr HERBAVIT - Sofran pur 1g Tara de origine: Spania A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. Sofranul Sofranul este considerat cel mai scump condiment de pe glob si asta din cauza greutatii cu care se recolteaza si prelucreaza acesta.


Primele mărturii despre șofran se află în Grecia: în Santorini (frescele de la Akrotiri) și în. Nu în ultimul rân să spunem că șofranul era ceai mai bună vopsea pentru lână, bumbac .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare