marți, 11 martie 2014

Releu frigider indesit

Comercializam releu de pornire si protectie frigider, livram piese de frigider la domiciliu oriunde in tara. RELEU START FRIGIDER ARCELIK BEKO ARCTIC - CLICK AICI PENTRU. Problema Frigider Indesit - Am un frigider Indesit, relativ nou (2-3-ani cam asa) si nu mai.

Ar mai putea fi termostatul, releul de pornire. Dec 2009Termostatul de la frigiderpostăriMar 2005Mai multe rezultate de la forum. Am si eu o problema cu un Frigider Indesit;.


Pe aceasta pagina gasiti componente, accesorii, piese, indesit.

Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,. Am un frigider indesit cu un compresor congelatorul jos frigiderul nu mai . Oferim rafturi originale sau echivalente pentru marcile: Indesit Ignis Iberna LG Maxwell Meister Nei Ocean. Releu start compresor frigider, combina frigorifica. Va salut, am nevoie de ajutorul vostru sa pornesc un motor de frigider, in primul. TERMOSTAT FRIGIDER GORENJE 077B60COD ORIGINAL 540263.


TERMOSTAT FRIGIDER INDESIT KL12COD ORIGINAL C00038960. In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste. Compresor sau releele compresorului defecte -Placa electronica .

Vezi toate anunturile utilizatorului admin12. Comercializam termostate pentru frigidere . Termostate pentru frigidere marca: Electrolux, Zanussi, Aeg, Zanker, Juno, Ariston, Indesit, Bosch, Siemens, Constructa, Neff, Gaggenau, Eb . Distribuim Termostate frigidere - Termostat frigider toate marcile :Electrolux, Zanussi, Aeg, Zanker, Juno, Ariston, Indesit, Bosch, Siemens, Constructa, Neff, . De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste. Indesit No Frost cu congelatorul sus si frigiderul jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare