luni, 10 martie 2014

Rezistor codul culorilor

Calculeaza valoarea si toleranta rezistorilor, folosind codu. MC340Calculator Online Step-Down, Step-Up . Codul culorilor pentru marcarea rezistoarelor; Exemple pentru marcaje cu si culori. Valori nominale standard: seriile E E1 E2 E4 E9 E192. Calcularea valorii rezistentei dupa codul culorii. Selectati culorile dupa care veti vedea valoarea rezistentei in chenar.


Acest calculator identifică ușor orice rezistență cu patru sau cinci culori și este destul de simplu de utilizat.

Exemplu: Prima culoare este rosu, deci 2. Negru, Maro, Rosu, Oranj, Galben, Verde, Albastru, Violet . Dacă după numărul de pe rezistor nu este nici o literă din cele prezentate mai sus. Codul culorilor rezistoare exemple de marcare conform standardelor internationale. Să luăm spre exemplificare o aplicaţie simplă: conectăm un rezistor cu un led în. Codul culorilor aşa cum este prezentat mai sus ne permite aflarea valorii unui . CODUL CULORILOR PENTRU CONDENSATOARE Fig.


Codul de colori folosit pentru rezistoare este: Negru Maro Rosu Portocaliu . Program care va permite sa calculati valoarea unor piese, rezistente sau condensatoare, avand culorile de pe aceastea si selectan in ordine, numele fieca.

Codul culorilor citirea se face incepand de la prima culoare apropiata cel mai mult de un capat al rezistentei. Primele doua culori reprezinta valoarea numerica . CALCULATOR REZISTENTA IN FUNCTIE DE CODUL CULORILOR. Alegeti culorile de pe rezistenta pentru a afla valoarea ei, rezulatele fiind vizibile la . Simbolizarea , marcarea ( codul culorilor , cod alfanumeric )si modul de conectare.


Rezistoare - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol scris. Corespondenta între culori si numere, sau codul culorilor, pentru valori nominale . CODUL CULORILOR PENTRU REZISTOARE SI CONDENSATORI - posted in Sectiunea incepatorilor: RezistoareMarcajul cu culori, . Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare