vineri, 28 martie 2014

Leduri de putere

Alege LED-urile in functie de iluminatul dorit (click pe imagini): . Led de putere 1W, 3W,5W,100W, flux, sm rgb. Segment luminos cu LED-uri, W - lumina alba.

Arie de LED-uri, 12V, cu conector, pini, tata. Alege din 1oferte pentru leduri de putere. Leduri de putere - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Led-uri de putere - Led-uri - Optoelectronice - Ofertă bogată de produse la Transfer Multisort Elektronik s.

Comet Electronics si CREE va ofera leduri de putere cu luminozitate mare. Temperaturi de culoare EasyWhitein si pasi; Densitate mare de . Benzi LED Putere 25Wm - alimentare: 12V, 24V sau 220V; culori predefinite sau banda LED RGB. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Am dat comanda recent de niste leduri de 3w si de 10w:Emitting.


Categoria Leduri auto Hy POWER reuneste doar produsele cu leduri de putere indiferent de soclu. Balt LED acorda o atentie deosebita dezvoltarii caracteristicilor tehnice ale produselor, aftfel incat, fiecare dintre clientii sai sa primeasca produse de inalta . HPB8-49KYWF Diodă LED de putere 1W alb cald 100lm 120°.

Diferentele dintre spoturile cu leduri si spoturile para cu leduri sunt: designul, puterea si marimea (spoturile para sunt de dimensiuni si de putere mai mari). Modul leduri de putere 30W, led smd putere 30w, leduri modul 30w, leduri 30w, leduri smd 30w. Philips Lumileds a introdus LED-uri de putere capabile să funcționeze continuu cu un watt. Au început să apară şi becuri cu Led-uri, dar preţul lor e. Nu e vorba de Led-uri obişnuite, ci de Led-uri de putere, adică pot disipa o putere de . Emițătoarele IR cu LED-uri au multe avantaje față de alte surse de.


Producator : Mean Well Model: LPC-60-14Rezistenta la apa (IP) la exterior IPDimensiuni: 162. Aici gasiti cel mai mic pret pentru Modul leduri de putere 100W, si cele mai bune oferte pentru Componente electronice. Raspunsuri la intrebari frecvente legate de becurile cu LED.


Numarul de LEDuri, puterea, iluminarea si pretul se refera la un metru de banda LED. Ledurile de putere se monteaza pe cate un radiator separat fiecare. Pe site-urile specializate de comercializeaza si radiatoare pt Leduri de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare