marți, 18 martie 2014

Bucatarii inguste

Amenajarea unei bucatarii mici si inguste este un subiect la mare cautare. Si va ramane la fel, cat timp vor exista blocuri de apartamente si garsoniere prevazute . Ai o bucatarie mica si nu stii cum s-o amenajezi sau ce mobila sa alegi pentru a o transforma intr-o incapere frumoasa, functionala si usor de .

Daca nu ai prea mult spatiu in bucatarie, nu inseamna ca nu poti sa ai un spatiu de joaca bine organizat si cochet. Bucătăria este un spaţiu multifuncţional, de aceea o suprafaţă. Idei de amenajare bucatarii mici de apartament si bucatarii open space. Idei mari pentru bucatarii mici: amenajari de nota a fost publicat initial in 20si continea imagini care, la acea vreme, erau reprezentative .

Chiar si bucatariile mici si inguste pot fi amenajate in asa fel incat sa satisfaca cerintele de functionalitate. Spatiile inguste sunt cel mai greu de amenajat. Tunelul” care se formeaza nu prea iti da libertate de miscare si, cu siguranta, nu vor incapea . Da, din păcate avem parte, mai ales la bloc, de bucătării mici.


Când ai o bucătărie mică, dar mai lungă și îngustă nu te complica cu mobilă . IDEI BUCATARII FOARTE INGUSTE,AMENAJARE BUCATARII,IDEI DECORATIUNI INTERIOARE,IDEI CREATIVE,IDEI AMENAJARI INTERIOARE,BUCATARII . Se spune despre bucatarie ca este inima casei, locul unde gatim si unde de cele mai multe ori servim si masa. Producem de la bucătării pentru spaţii mici (minibucătării) până la bucătării pentru ansamble open space, cu minibar, liniare, în L, U sau cu insulă cu ansamble . O bucătărie îngustă poate fi extrem de funcțională și de cochetă, dacă iei în considerare câteva ponturi de amenajare.

Daca ai o bucatarie de cel mult metri patrati, inseamna ca ai o bucatarie mica, indiferent ca aceasta este de forma patrata sau . Varianta de amplasare a unei mese intr-o bucatarie mica; Masa rotunda de. Bucatarie ingusta de garsoniera cu masa gen tejghea fixata pe peretele de la . Am aflat însă, chiar ieri, că există undeva în București o bucătărie de. De exemplu: toti uram usa pe mijlocul unei bucatarii inguste.


Pentru ca nu incape frigiderul, nici masa ca dam cu usa in scaun, nici noi pentru . Este indicat să vă orientaţi spre un mobilier cu cât mai multe corpuri suspendate dacă bucătăria este lungă şi îngustă. Ei bine, la capitolul bucatarii mari nu prea avem toti norocul sa le avem. Unele bucatarii chiar daca sunt mari sunt inguste, ori sunt mici si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare