luni, 31 martie 2014

Produse par silky

Produsele profesionale Silky pentru ingrijirea parului, styling si vopsea de par la cele mai mici preturi. Produse profesionale de styling al parului de la Silky: fixativ, spuma, gel, ceara sau solutie de permanent pentru bucle definite. Descopera tratamentele profesionale pentru par de la Silky: masca de par, ser cu cristale, fiole de tratament!

Sampoanele pentru par Silky sunt produse profesionale aduse din Italia ce dau rezultate inca de la primele folosiri. H al părului vopsit și al pielii capului . Folosind acest sampon pentru par Silky, se elimina rezidurile alcaline, astfel intensitatea si prospetimea .

SILKY FIXATIV DE PAR FARA GAZ PENTRU VOLUM. SILKY CEARA DE PAR PROFESIONALA PENTRU STRALUCIRE. Ofera un plus de luciu si senzatie de matasos fara a incarca parul. Lichidul pentru luciu, Silky este un produs profesional care contine elemente active care trateaza parul. Elementele active confera parului un aspect matasos, . Produse similare: Balsam hidratant Trilogy SILKY.


Balsam de par vegetal SILKY, este un produs profesional . Ulei pentru varfuri profesional cu cristale Silky 1ml - Lei Ser profesional cu cristale Ozone, de la Silky. Produse cosmetice pentru ingrijire par din magazinele online.

Samponul Color Care de la Silky este special conceput pentru parul vopsit, restabilind echilibrul. Calitatea buna a produselor cosmetice este garantata prin folosirea celor. Vopsea Profesionala pentru par - SILKY foto.


Culori: - sampon profesional cu actiune de curatare usoara, ideal pentru toate tipurile de par. Ceara profesionala cu stralucire puternica. Ceara de par de la Silky modeleaza suvitele de par, conferind o stralucire de durata. Luciu profesional pentru par cu pompita, de la Silky.


Silky Rew Color sau cum să-ți decapezi părul. Kallos (n-am încercat produse de make-up de la ei până acum), . Acest concurs a fost publicat pe data de Februarie 2013. Vopsea de par Palette Perfect Care Color 9Silky Deep Black, 1ml la eMAG,. Cosmetice Produse ingrijire personala; Ingrijirea parului Hair styling . HeadShoulders Smooth Silky balsam pentru par rebel,uscat si matifiat 400ml.


Prin cumpararea acestui produs primiti puncte de loialitate. Mod de folosire: Silky Water actioneaza imediat: doar pulverizati pe par inainte de a tunde parul. SILKY FEEL pentru calmare si netezire - 50ml.


SILKY FEEL - Previne formarea varfurilor despicate. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Masca de par Kallos Silky 1000ml - Mask for colored hair.


Stai linistit, poti returna produsele in zile de la primirea comenzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare