marți, 18 martie 2014

Vopsea tabla acoperis

Cum se vopseste acoperisul de tabla,vopsire tabla ruginita acoperis,vopsirea acoperisului,cum se. Vopseaua WS Plast M42dedicat special suprafetelor zincate, este ceea mai buna metoda de vopsire al tablei zincate. Vopsea utilizata in scop de protectie si decorare a acoperisurilor din metale feroase si neferoase (inclusiv tabla zincata invechita), lemn si zidarie.

Vopsea speciala pentru acoperisuri vechi sau noi din tabla zincata, neagra, azbociment, tigle de beton, etc. Produsul este foarte util pentru stoparea infiltrarii . Vopsea pentru protecţia şi decorarea tablei zincate şi altor metale neferoase. Domeniu de utilizare: Pentru acoperiş, jgheaburi, garduri, conteinere, rame de uşi, .

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Vopsele alchidice. Protectia si decorarea acoperisurilor din tigla, placi de azbociment, tabla, tabla zincata invechita si tabla zincata noua. Oskar - direct pe acoperis este o vopsea ce are la baza rasini alchidice,. Vopsea utilizata la protejarea suprafetelor metalice expuse la interior si exterior si in mod special pentru protectia acoperisurilor din tabla neagra sau tabla .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare