vineri, 19 iunie 2015

Curs yuan chinezesc dolar

Acest Yuani chinezeşti şi acest Dolar american Convertor sunt actualizate cu cursul de schimb din 1 201 Noiembrie. Acest Yuani chinezeşti şi acest Leu românesc Convertor sunt actualizate cu cursul de schimb din 1 201 Noiembrie. Curs Renminbi chinezesc furnizat de BNR - Vezi cotatiile pentru renminbi chinezesc si graficul evolutie monedei renminbi chinezesc. Curs dolar Renminbi Chinezesc este cursul de schimb pentru un dolar SUA practicat de catre institutie in schimburile valutare zilnice. USD) = 8046yuan renminbi chinezesc (CNY).


Dolar american în următoarele valute: rublă rusă (RUB) liră . Cursul la Yuan Renminbi chinezesc astăzi BNM CNY-MDL.

Cursul la Yuan Renminbi chinezesc ieri BNM MD 12. Gratuit de conversie valutara online bazat pe ratele de schimb. Cursul valutar BNM pentru Yuan chinezesc - Acestea sunt cotatiile pentru yuan chinezesc si graficul evolutiei monedei yuan chinezesc - Afisam si punctele de . Curs valutar renminbi-ul chinezesc CNY case de schimb valutar. Vezi cursul valutar pentru CNY, cel official al BNR. Yuanul chinezesc a devenit cea de-a treia valută cea mai tranzacţionată în comerţul.


Grafice curs schimb valutar BNR zilnic: euro, dolar US leu RON, yuan chinezesc cny, gram aur, evolutie, istoric. Curs Valutar Yuan Chinezesc în raport cu rubla Rusească la banca centrală în Russia azi sau la data stabilită care o doriți. Această pagină reprezintă un cross grafic al Yuan-ului Chinezesc față de rubla rusească.

Un yuan este împărțit în jiao (角), și un jiao este împărțit în feni (分). Curs valutar BNR Renminbil chinezesc actualizat zilnic + convertor valutar + analiza si evolutie cursuri +. Yuan in chineza inseamna, literal, un obiect rotund sau moneda rotunda. Va inlocui yuanul chinezesc dolarul american ca moneda de rezerva?


Alte articole despre: curs valutar yuan, rata schimb flexibila yuan, economie China . Banca centrala a Chinei a taiat cursul de referinta al monedei locale,. Utilizeaza convertorul valutar pentru a schimba valute in lei la cursul BNR din data selectata. Convertorul calculeaza si procentul de TVA din suma introdusa.


Curs oficial de schimb; Ratele oficiale medii de schimb; Ratele medii ale BC şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare