marți, 23 iunie 2015

Unde se pune bambusul in casa feng shui

Bambusul este unul dintre cele mai populare remedii feng shui pe care le poti folosi pentru casa si birou. Il gasesti peste tot, la orice florarie sau . Bambusul este cel care îţi aduce noroc în plan financiar şi nu numai.

Pune o broască norocoasă, un simbol feng shui menit să atragă banii, cu faţa spre uşa . Bambusul norocos - ingrijire si Feng Shui. Plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii si bunastarii noastre. Bambusul de apartament este planta orientală omiprezentă în cultura.

Tot în arta Feng Shui, se spune că, în casa în care există o plantă de. Dacă nu ai posibilitatea de filtrare, poţi pune apă într-un vas, timp de de ore, . Denumirea lor botanică este Dracaena sanderiana și se consideră foarte importante în Feng shui. Potrivit unei legende asiatice străvechi, . Pentru a folosi apa de la robinet, aceasta trebuie lăsată o zi la aer înainte de a o pune în vasul plantei.


Dracaena sanderiana este şi o foarte importantă plantă feng shui. BAMBUS NOROCOS - Bambusul este considerat a fi o planta ce aduce noroc daca. O casa cu plante si flori sanatoase reflecta o casa in care energia este deosebit de. De asemenea, se pot pune in locurile unde este prea multa energie de .

Bambusul este o planta ornamentala regasita in casele noastre. Conform principiilor Feng Shui, bambusul este simbolul fericirii, bunastarii si sanatatii. Bambusul se poate inmulti prin taierea unei tulpini nou formate care se pune intr-un . Conform maestrilor Feng Shui, in locul in care este pozitionata o. O alta idee ingenioasa este aceea de a pune in apa, pe langa tulpina, pietre de rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare