miercuri, 24 iunie 2015

Placa osb 10 mm pret

Placa OSB-2500x1250xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Osb. Cumpara Placa OSB pentru exterior, mm la cel mai bun pret.

Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Cumpara acum OSB si iti facem livrarea direct la santier. Cumpara acum Osb 25x 12x mm si iti facem livrarea direct la santier.


Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul: loading.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Fii la curent cu preţurile mici LEROY MERLIN! In Stoc Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, Cadouri . Cum se prinde placa de rigips cu negrese de OSB.


Vindem placi OSB produse de KronoSpan la pret de importator direct osb. OSB (2500X1250) mm (31m2) dumiserv. Placa OSB este alcatuita in proportie de din aschi de lemn, orientarea aschilor . OSB (placă din furnire orientate) este format din fâşii lungi şi zvelte de furnir.


OSB (placă din furnire orientate) este format din fâşii lungi şi zvelte de furnir care sunt.

Pretul nu include discount si taxe de transport. Forma prezentare: Placa 25x 12x mm. Descoperiti placa osb la preturi reduse (produse). Placile OSB ofera posibilitati fantastice pentru constructiile moderne si sunt indicate pentru nenumarate alte aplicatii. Grosimi disponibile: 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 18mm, 22mm.


OSB (placa din furnire orientate) Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii . Placi realizate prin presarea a trei fasii din lemn incleiate cu rasini sintetice si orien. Placi OSB de diferite grosimi: mm, mm, mm si mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare