joi, 11 iunie 2015

Solutie impotriva mustelor

Ne aflăm în plină vară, iar muştele şi ţânţarii ne dau, de ceva vreme,. Muştele vor fi atrase de mirosul fructat şi se vor îneca în soluţie. Am scormonit tot internetul (romanesc si strain) in cautare de solutii impotriva mustelor si nu am gasit nimic inafara de reclame sau produse .

Agita este singurul produs eficient impotriva mustelor. Am incercat inainte tot felul de solutii, sprayuri si nimic nu a functionat plus ca sunt si costisitoare. Solutii si produse impotriva mustelor, informatii importante si bine de stiut despre muste sunt prezentate in aceasta pagina.


Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul animalelor.

Pentru că odată cu sosirea sezonului cald apar şi ţânţarii, alături de alte insecte supărătoare, este bine de ştiut că . Odata cu venirea sezonului cald apar si mustele. Acestea reprezinta un pericol real pentru sanatatea noastra deoarece transmit numeroase . Am incercat to felul de solutii, dar nu reusesc sa scap de ele. Alegerea insecticidului pentru efectuarea unui tratament impotriva insectelor se.


Insecticid din gama profesionala pentru sanatate publica (solutie anti tantari) . Pertox - insecticid universal Combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, . O solutie este sa apelati la produsele chimice care abunda pe piata. Este însă vorba despre un bec special împotriva ţânţarilor care creează .

O alta varianta de a alunga aceste insecte este sa folosesti un aparat cu ultrasunete impotriva mustelor. Capcana eco împotriva muştelor aplicată de localnicii din Cărpiniş. Muştele: O singură aplicare oferă protecţie împotriva mustelor pentru 6-8 . Iritarea mea in legatura cu mustele s-a transformat in ura.


Metradin este solutia ideala pentru dezinsectia spatiilor in care nu este agreeata. Impotriva mustelor adulte se foloseste concentratia 3-, cu litru de . Capcana ecologica pentru muste - postat în Management domestic: Din. Am mai primit o solutie pe PM,le implementez pe toate,sa vad daca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare