marți, 30 iunie 2015

Erbicid trifoi

Kerb W este un erbicid sistemic, selectiv, folosit in pre si postemergenta,. Pentru celelalte specii de trifoi, îți recomand să aplici un tratament cu Lontrel, acest erbicid cu siguranță le va veni de hac. Erbicide postemergente pentru cultura de trifoi, erbicide selective.

Erbicide Lucerna, Erbicide Trifoi - distribuitor autorizat de produse fitosanitare. Erbicide lucerna si erbicide trifoi marca Bayer, Alchimex, Syngenta, etc. Lucerna si Trifoi: Conditii favorabile atacului unui complex de daunatori periculosi.


Erbicid total, se aplica la 1-zile dupa prima coasa.

Pentru alte specii de trifoi, incearca aplicarea de erbicide pe baza de MCPA si clopirali pentru a-ti apara gazonul de invatia trifoiului. Erbicid Kerb W sistemic, selectiv, folosit pentru combaterea buruienilor. Erbicidele folosite pentru eliminarea buruienilor se impart in categorii: – Erbicid preemergent – este un erbicid ce omoara atat buruienile cat . Fertilizantul cu erbicid da rezultate de moment, dar nu elimina buruiana. Exista si sortimente de gazon ce contin trifoi in compozitia lor.


Trifoiul alb are răspândire foarte largã in toate arealele ecologice din. Exista vreun erbicid care sa distruga celelalte buruieni si nu trifoiul? Unele ierbicide selective distrug si trifoiul, incercati Sencor WG pe o mica.


De trifoi insa nu vei scapa insa definitiv, el va rasari din nou, dar daca vrei un gazon.

Bamvel M -un ierbicid folosit la gazon fffffffffffff bun. Erbicid destinat combaterii buruienilor monocotile anuale, unele monocotile perene, precum si a unor buruieni dicotiledonate din culturile de lucerna, trifoi, . Este un erbicid natural, lasa solul curat de buruieni. Sa scap cu ierbicid total de lucerna si sa plantez trifoi alb la toamna . Reteta si modul de aplicare pentru aceste erbicide naturale ti le. Totul este ca situl de trifoi sa fie semanat exat printre randurile de legume. Nu avem pe piata erbicide ce impiedica cresterea buruienilor, doar usuca buruienile care sunt rasarite.


Mai multe despre otet ca erbici citeste pe Deco Style. Trifoiul alb, pe post de mulci viu in gradina de legume (opreste evolutia buruienilor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare