marți, 16 iunie 2015

Cadita dus dreptunghiulara

CADITA DUS ACRIL DREPTUNGHIULARA, CU SIFON SI VENTIL, L. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CABINE SI CADITE DE DUS. Preturi pentru CABINE SI CADITE DE DUS de la 12lei. La e-Baie veti gasi o oferta variata de cadite de dus in forma dreptunghiulara.


Tot aici va puteti alege si cabina de dus dorita.

Tip: cadita dus dreptunghiulara, tip PU - cu suport propriu si panou frontal inclus in corpul caditei Culoare: alb Dimensiunea: x cm, adancime: cm . Cadita de dus, dreptunghiulara, acril sanitar, 1x cm, Vico. Cadita de dus, dreptunghiulara, WALK-IN, x 1cm. Cadita de dus semirotunda Huppe Xerano 80xcm, inaltime 6cm. Cadita de dus dreptunghiulara Besco Alpina Slim 120xcm. Cadita de dus acril anitibacterian Selena 80xsau alte dim.


Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Cadita de dus patrata 90xcm Glass Quickr, sifon cu membrana siliconica inclus.

Cadita Dus Dreptunghiular Fibrocom 120x7 Acril. Cadita de dus dreptunghiulara Ideal Standard Connect 70x90. Avem peste produse in categoria Cabine dus cu preturi de la 15. Cadita dus dreptunghiulara din ceramica, fabricatie Italia. Una dintre laturile caditei este neglazurata.


Cabine dus dreptunghiulare - preturi, oferte, promotii. Cabine in forma de dreptunghi cu laturi egale. Comanda online cabina dus pentru cadita baie . Gasesti toate tipurile de produse: Cadite dus dreptunghiulare, Cadite dus semi-rotunde, Cadite dus asimetrice, Cadite dus patrate, Paravane cadite dus, Sifoane . Cadita de dus din ceramica, forma dreptunghiulara, x cm si . Cadita de dus la nivel de la Ceramica Esedra, produsa din ceramica, de numai cm grosime. Cadita poate avea geam pe parti si poate fi instalata asezata pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare